|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
(riješeno) Problem s LG GSA-H44N, DVD±RW
Imam problem s ovim przacem. Radio je normalno 2 mjeseca i od danas moze samo citati dvd-ove. Nece ni da cita obicne cd-ove, niti da przi dvd-ove illi cd-ove. U cemu bi mogao biti problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Pogledaj u Start>Control Panel>System>tab Hardware>Device manager>i pogledaj pod "IDE ATA/ATAPI controlers" je li ti prza u DMA modu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Primarni i sekundarni IDE Chaneli su u DMA modu. Ne znam ima li neke veze. Danas sam pokusao obrisati rw cd i pokrenuo sam erase na full. Uglavnom to je trebalo trajati oko 25 min. Posto tu nema opcije cancel, prekinuo sam Neru pomocu End Process u Task Manageru jer mi se nije dalo cekati. I nakon toga nisam mogao izvaditi cd. Restartovao sam comp i przac je proradio normalno, mislim na open/close. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Da, probao sam drugi software, ali isti problem. Imam i garanciju, ali volio bih ovo rijesiti ako je moguce, jer dok docekam drugi przac, vjerovatno ce proci mjesec dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Evo sad mi hoce da przi dvdove, al jos uvijek ne cita obicne cd-ove. Mislim ubacim obicni cd, a on mi javlja there is no disc in drive ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Cuj vidio sam takvu situaciju samo na drugoj jednoj przi tako je przila CD-ove a ne DVD-ove pa obrnuto pa nije citala,i znala je dosta puta javljati "there is no disc in drive" i onda je stalno javljala da nije disc ubacen i na reklamaciju i s tom novom sve ok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Evo ga jos jedno pitanje ![]() Dobio sam drugi przac, mislim da je LG GSA-H58N i przio sam sa njim normalno sve do jucer. Npr. kada przim 3,5GB na 16x trebalo mu je nekih 4-5min, a od jucer mu treba nekih 25-30min. Onaj buffer level non-stip ide gore-dole 5% 50% 98% 8% 30% itd itd. Mozda netko zna u cemu je problem? Snimam sve sa Nerom 7. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Evo sad vidim kad nesto kopiram sa dvd-a na hdd to ide veoma sporo pa ako netko ima kakvu ideju ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |