|
![]() |
#1 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
problem s remote desktopom!molim pomoc
ovak,imam 3 umrezena racunala preko rutera...svi su prek njega spojeni na net te ujedno i umrezena,sad bi si ja htio sloziti remote desktop!al nikak mi ne uspjeva,pa bi molio pomoc,ovak upalim remote desktop conection i stisnem browse for computer i otvori mi se workgroup i stisnem na + i izade mi ko info The KUCA(naziv mreze) domain/woekgroup does not contain any terminal servers. pa dal zna netko sta da radim?molim pomoc i unaprjed hvala
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
mislim da ne možeš browsati za remote desktop konekcije, osim ako se spajaš na terminal server. u kućicu gdje možeš upisati hostname ili adresu, upiši naziv tog kompa na koji se želiš spojiti, ili njegovu ip adresu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
jesam al opet mi izbaci neki eror!kao da je komp mozda busy i tak neke brije EDIT: ev sad sam uspio al na log on to windows napisem username i opet se javi neka greska unable to log you on becouse of an account restriction
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
trebas na acc omoguciti RDC ^^ inace, desni klik na My Computer. klikni na manage i tam nutra najdi User accounte i omoguci RDC kome oces i jos jedna vazna stvar...obavezno moras imati password na tom accountu ![]() btw. ja sam sad spojeni na svoj komp kojih 8 kilometara od njega ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|