|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Philips 190S7FS ili Samsung SM 940N
dakle, dvoumim se između kupnje ova dva monitora evo linkovi: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...=0&Sifra=23580 http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...=0&Sifra=22784 po specsima mi se philips cini ipak malo bolji (+ima dvi mada mi to ne igra neku ulogu) al neznam zasto je onda ovaj samsung skoro 300kn skuplji (al u metrou je 1500 pa mi dođe isto ko i ovaj philips) ajde, pomagajte ljudi, trebam savjet |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
meni je zapeo za oko ovaj philips ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
ma nemoj čovječe,to ti je ful star već monitor,za te pare ili malo više si možeš puno bolje piknut...malo se više informiraj ja ti preporučam wide monitor...ako nemaš više para od tog onda definitivno SM940BW...malo razgledavaj,raspitivaj se...ovak napamet možeš samo popušiti ps.za uvid u cijene a i popularnost i specifikacije proizvoda si odi na nabava.net...oba monitora su jeftinija samo moraš naći gdje |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
kupio ipak phillips...ja sam namjerno tražio newide nego obični jer mi takav treba uglavnom, zadovoljan sam, pomoglo bi da je kontrast malo veći al i ovako mi je znatno poboljšanje (dosad sam imo 15" crt) a i nije ustvari toliko ružan (samo sprijeda je tamno srebrni a iza je crno...na slikama izgleda dosta sjajniji al nije) što se cijena tiče ovi su najpovoljniji 19" monitori što sam uspio naći u Rijeci a da nisu wide, gledo i na nabavi+ovi trgovački centri tipa getro, metro... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
e jesi truba čovječe,trebo si onda rađe uzet 190C8 phillipsov...taj ti je najjači u tom rangu.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|