|
![]() |
#1 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Device manager problem!
Prije par dana primjetio sam da me stroj nesto zeza. totalno se usporio u prijenosu podataka, floppy stalno grebe na prazno,dugo se gasi i slicno. Reda radi malo ga protresem i dodjem do Device managera i zateknem ovo sto sam vam prikacio da vidite. Nemam pojma otkad mi device tako izgleda i nemam pojma otkud to.Nakon instalacije windowsa prije desetak dana sve je bilo ok nikakvih problema. imate ideju?
![]() |
#2 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
reinstaliraj opet windowze , to rješava 99.99% problema
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Billy lives forever
|
Ma necu ih ponovno instalirati jer mi je tlaka vracati 1001 program nanovo a i friski su pa ne znam dal su oni u pitanju. Najbizarnije je to sto svakodnevno provjerim device manager i do prije 2 dana bilo je sve ok a sad ovo,svi driveri su uredno instalirani prvog dana ukljucujuci Hyperion zadnju verziju. Nije mi jasno kako se moze sam od sebe deinstalirati driver? Nista idem probat uninstal pa cu se javit
![]() |
#5 |
Billy lives forever
|
nista, isti vrag. Stavio sam hyperion 4.46 i sve ostalo isto. Jebemti windowse ![]() Sad ponovno reinstal Ne znam da stavim 2000 sp3? Mozda oni manje zezaju?
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
To si ti instalirao VIA IDE driver koji ne dolazi sa 4in1 već onaj zasebni paket ... napravi uninstall toga i stvari se trebaju vratiti u normalu ... ili ako ne ide probaj Update driver za VIA Bus Master i koristi origigi onaj koji dolazi sa Win i to bi trebalo "pobiti" one SCSI ... valjda ![]()
![]() |
#7 |
Billy lives forever
|
probano i to i stroj nece da podigne windowse. Stvar spasava F8 ![]() Ne znam sta cu al necu formatirati barem ovaj tjedan jer mi je tlaka.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|