|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Upgrade firmware-a siemens c-010-I
Već duže vrijeme imam problema s vezom... tj veza puca u vremenu od 8-23.30, nakon toga sve radi savršeno. Prijavio sam kvar testirali vezu, veza OK, i da bi mi danas čika iz T-coma reko da mi veza puca zbog ovog mog starog siemensa i nek odem produžim ugovor da mi mogu dat D-link(standard špreha). Nije mi jasno kako modem može bit kriv ako veza preko noći radi,po danu puca tj. nemože se modem syncat(stalno blinka lampica od DSL linka) Frend mi ima isti takav(50m zračne linije) i njemu sve fino radi(bubam->drukcija centrala?) Čuo sam da je limit ovog modema 8mbita, no ja imam vezu 2mbita pa mislim da to nije problem, e sad kao zadnja opcija prije kupnje novog modema mi je bio update firmware-a. Našao sam da mi paše ovaj ali kad kliknem RUN(za updejt firmware-a) on traži modem na 10.0.0.2 i fkors nemoze updejtat. Kako da namjestim da mi je difolt 10.0.0.2, ane 192.168.1.1 kako je trenutno? Tnx.. ![]()
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
ja sam imao isti problem s tim modemom meni je znao oko 18 h do 22 pucat veza ko luda jednostavno nisam mogao prevuc 50mb da mi ne pukne veza sad imam d link 684t koji sam kupio u hgspot za 590kn jer nisam htjeo da produzujem ugovor kod lopova i sad naravno nikakvih problema veza mi ne puca |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma da...tu priču sam i ja slušao (isto C-010) Ne valja vam modem, uzmite naše najnovije smeće pa će biti u redu i slično. Na stranu zdrava pamet da modem ili radi ili ne radi. A ne da se blesira od-do ![]() Došao četvrti tehničar iz t-coma i veli da su u zgradi još dvojica uzela DSL, premjestio mi paricu da bude jedno slobodno mjesto i gle čuda-isti modem radi još i dan danas...
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Isti problem sa pucanjem veze imam i ja, samo ja imam se515. Isto me zvao čiča iz SZK i kao star vam je ruter, treba novi, a kod frenda radi sve kako treba. Probao sam i stari c-010 koji imam u rezervi, ali on uopće ni ne ide na net, pa sam ga flashao s ovime što je Dodo postao, ali verzijom za 1 lan port. Dakle, kad uđeš u ruter, pod LAN mu promijeni IP adrese, tamo gdje ti piše 192.168.1.1, umjesto toga napiši 10.0.0.2, ali ima jedan problem. Ja nakon što sam napravio, ne mogu se više logirati u roter kao admin (epicrouter), i ne mogu uopće ući u postavke. Ima li koje rješenje? Što se tiče SZK, nisam siguran što T-com radi u posljednje vrijeme, ali posljednjim mjesec dana je meni spajanje na net 9 dana, a prije toga je bilo u prosjeku oko 25 dana. Najprije im je bio odgovor da je vjerojatno radi povećanja brzine i da se malo strpim, ali što je previše je previše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Zanima me nešto drugo. Neznam sad di mi je ugovor... što nakon dvije godine kad ugovor istekne. Da li ga treba produživati ili kad istekne T-Com ti daje uslugu dok ja sam ne zatražim prekid? Ili se on automatski produžava... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ne, kad ti istekne ugovor, vise nemas obaveze prema njima, tojest mozes otkazati pretplatu kad god hoce, za razliku kad si pod ugovornom obavezom i onda si prisiljen 2 godine ili koliko vec placati pretplatu.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|