|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2003
|
error delete
kada idem obrisati neki file ( u ovom slucaju film ) javlja mi sljedeci error : " Cannot delete film : It is being used by program or another person .Close any program that might beusing the file... " Nakon restarta isto ,u task manageru ne mogu pronaci nista tipa playera etc. Bio sam na sluzbenim stranama micro. ali ni to ne pomaze... Cak sam probao preko comand prompta izbrisati te file-ove ali ne ide stalno taj prokleti error ,a ti file-ovi zauzimaju 15 GB ,pa vidi sad problema.... Upomoc !!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
koristis XP jelda? fora ti je u tome da XP vindoze prilikom odabira video filea pokusavaju btw pribavit o njemu sto vise informacija (velicina, frame rate, duljina, bla bla) a posto je file veliki (jeb'ga, ipak je film) to uzme pozamasnu kolicinu resursa i mo's se hebat. rjesenje naravno postoji... otvoris fino regedit, nadjes HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\ i nadjes dio koji se zove: {87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E} i rinejmas tak da ispred viticaste zagrade dodas - (minus) tako da izgleda ovak -{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E} i to ti je to. reboot i trebalo bi radit.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2003
|
Velika hvala perich Stvar je spasena ( izbrisana) Jos jednom hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
nEkspert
Datum registracije: Oct 2002
|
Ili još jednostavnije - minimizuj details izbornik sa lijeve strane, da ti ne pravi preview, i trebao bi ga bez problema obrisat.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|