|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
~25 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
iznad 20fps oko ne vidi razliku no tu postoji drugi problem, fps u igrama nije konstantan npr, ako ti je prosjecni fps u nekoj igri 25fps ti u pravilu neces moc igrat jer ce ti u svakoj zahtjevnijoj situaciji za graficku fps past ispod 20fps, a to je sve samo ne zabavno ![]() dakle u pravilu mozes gledat prosjecni broj slicica u sekundi ali padovi u fps ce vjerovatno ovisit od igre do igre i tu konacnog odgovora na zalost nema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Radi se o tromosti oka. Za vecinu igara idealan broj FPS-a je 60+. Ovisi o pojedincima, ali ja osjetim razliku izmedu 50 ili 60 npr. u Far Cry-u. Neke igre pak ne zahtijevaju i ponasaju se "televizorski" te im je dovoljno 25. Crysis npr. izgleda fluidno na 30fps, nekima je igrivo i na 15-20, meni osobno ne, jer iznad 30-35 u navedenoj igri je tekuce bez stucanja. Generalno gledajuci, 60 je idealno.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ovisno igraš li igru offline ili online; 20 minuta offline igranja nakon škole radi relaksacije je idealno igrati pri nekih 30-40 fps-a da igranje nebi bilo sve samo ne opuštajuće, kod online igranja je idealno ~150 fps-a, ovisno o naslovu a i skillu
![]() |
#6 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
meni je 30 ok , a naravno - sto vise to je veselije ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|