|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Routher pitanje,kako da drugi komp nema pristup na net??
Ovako imam 2 kompa spojena preko ruthera i sad me zanima kako da napravim da ovj drugi komp koji je spojen na ruther nema pristupo netu a da normalno može vidjeti sherane diskove?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Bezobrazniče, opet smjeraš neku diverziju jadnim nedužnim sustanarima? ![]() Na "tom" računalu u postavkama mrežne promjeni Gateway (sada je vjerojatno 192.168.1.1, u 192.168.1.254). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ali meni su adrese stavljene na automatski i sve super radi,pa nebi htio stavljati na fiksne,jel postoji koji drugi način?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
koja si ti neznalica ajmeeeeeeeeeeeeeeeee Zadnje izmijenjeno od: mirsadxxx. 19.11.2007. u 13:50. Razlog: neznam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
ja bi ti sad tako zapicio bananu e ![]() OT: manje opterecujes router ako stavis fixne IP adrese,d akle to je veliki plus. sto se tice tvog problema, mozes rijesit to ovako kako je rekao nikky al nek dodje na taj komp netko tko se imalo kuzi i rijest ce net na tom kompu. mozes recimo limitirat pristup netu preko MAC adrese, samo neam pojma jel radi onda LAN, pretpostavljam da bi trebalo. igraj se malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Riješeno je hvala svima.Još jedan problem,dali netko zna zašto ne vidim mrežu od frenda preko wirelesa a ping normalno prolazi?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Mozilla Slave
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|