|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Kuži li se tko u skenere?
Curse of the white HP scanner - NIKAD još nije radio kad ga kupim - novi ili stari... Jel to zveknula lampa ili ja nešto krivo radim (npr. drajveri)? Popravak košta (fill_in_the_blank) kuna? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Kuži li se tko u skenere?
Citiraj:
a sto se slike tice buduci da jedan dio nije u redu 99,9% nesto nije u redu sa skenerom, a sto se popravka tice cisto sumnjam osim lampe skener se sastoji od stakla, plasticnog oklopa i jos nekih sitnica koje zajedno ne cine ni 10% cijene ako je pod garancijom minjaj, a ako nije novi skener
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Najvjerojatnije je greška u naponu na ispravljaču. Da li je origigi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Digni poklopac i stisni da skenira, ako je lampa svim mjestima ima ujednačeno osvjetljenje, onda nije do lampe. Ako ti lampa šteka onda fino rastavi skener (kao što sam i ja napravio jer mi je lampa bila skoro pa ugašena) i izvadi lampu, tada malo postiskaj sve spojeve na okolo (dok je lampa vani, nema straha da ćeš je polomit, ako je polomiš nećeš je nać u HR za kupit, a da je i nađeš skupa je ko sam vrag). Onda još malo stisni jače i one plastikice koje se nalaze na krajevima lampe i prodrmaj žicu. To je što se tiće popravka lampe. Barem sam tako ja svoj popravio. Ako nije do lampe onda probaj sve ostale spojeve postiskat i čipove (ako su oni na guranje, a ne zalemljeni). Ako ništa drugo ne pomaže onda je neki malo veći problem, reklamacija.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|