|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
NEC servis
Zanima me tko je ovlasteni servis za NEC notebooke. Imam jedan m300 kojem je izgleda oisla maticna pa da bace pogled i daju ponudu. Uopce koliko bi takvo veselje kostalo (u njemu je 1 gb RAM-a, novi DVD rw i 160gb disk, tako da ako su neki razumni nofci u pitanju bi promjenio maticnu). Inace je isproban sa par mamorija i sa niti jednom se nije diga nego samo svira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U pravilu se ne isplati kupovati novu matičnu jer im je cijena malo manja nego da uzmeš novi komp. Još ako prodaš postojeći u dijelovima, mogao bi i uštediti nešto za novog.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Kao što kolega kaže, matična kad rikne to je najneisplativija stvar za zamjenu na laptopu. Ali možda ti je otišla grafa? To je već malo manja stavka, ovisi ako nije zalemljena na ploču i da se polovno nabavit (ako je neka ati 9000 i sl..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Dobro a ko je ovlasteni servis da znam kome dat da pogleda. Inace je nedavno jedan prijatelj mjenjao maticnu na HP-u (neznam model) doslo ga je sa zamjenom nekih 1600kn, a ako je u tom rangu cijene bi i napravio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|