|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
Datum registracije: Sep 2006
|
Firewire i ploca
Imam na ploči podršku za firewire(IEEE1394) ali izlaz iza na ploči,nabavio sam dodatak koji se spaja na ploču.no kad ga spojim neće mi upaliti komp neznam što dalje da radim,da li ima veze koji sam kabal nabavio (od kojeg proizvođača) ovaj je ABIT-ov.. vjerovatno pinovi ne odgovaraju ili neštomoja ploča je GIGABYTE GA-K8NF-9 Zadnje izmijenjeno od: _aco_. 15.11.2007. u 12:36. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako imaš kakve oznake na kabelu, uzmi upute od ploče i gledaj je li se podudaraju pinovi. Ako je sve OK, možda kabel ne valja... Ako se ne podudaraju, prespoji pinove na pravo mjesto.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
Izludit ću s tim,bacio sam taj adapter, i kupio PCI firewire kontroler i snjim isto ne radi. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
Ima nešto manje pinova pa sam nekako spojio..ništa na silu.. ali nije problem u tome sad..kupio sve novo i dalje mi ne prepoznaje kameru,neznam što dalje |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
Driveri postoje samo za usb.to je instalirano..ali i dalje ništa |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pa imaš li drivere za PCI kontroler? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
|
Nemam,oni su se sami instalirali.u device manageru radi...nažalost nemam ništa što se spaja na firewire da isprobam osim kamere..ali siguran sam da kontroler radi |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|