|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() evo vako: imam modem conexant 56k, ali veza mi je konstantno 28-33Kbps. ja sam već na to navika (i nije neki problem), ali ljude koji dođu do mene to nervira. jel to znaći da triban minjat prijatelje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
to ti je relativno normalna stvar ako si daleko od centra grada recimo. Na periferiji, daleko od glavnih centara cesto se dogodi da u sahtama oksidiraju konektori za telefone pa ti veza bude uzas. Medjutim nisi jedini ,meni recimo ne prelazi 36.0
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
...
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Probaj poiskapčat sve telefome iz tel utičnica. Ako nije do toga, onda odi u poštu dat zahtjev da te premjeste sa tkz. PCM kutije koja softwerski dijeli tel liniju na dvije. Meni je i jedan i drugi slučaj. Prije mi se uvijek spajao na 21600, pa sva sreća što mi "punica" radi u pošti i sredila da me maknu sa te PCM kutije, pa mi se počeo spajat na 35000, nakon tog sam isključio telefon iz zida koji se nalazi u mojoj sobi i sad mi se uvijek spaja >44000bps-a
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Iskopčat telefon iz zida?? Zakaj? Ja imam ukopčana dva komada i dgt. sekretaricu i sa US Roboticom sam na cca 46600. Kakve bi veze imalo da iskopčam telefone ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
od LemilicE
|
Radi neki otpor (šum) na liniji. Kod mene je takav slučaj. nisam ja kriv. Ja čovijeku samo nabrajam šta bi mu moglo ometat vezu. Imam Siemensov fixni telefon u svojoj sobi i Panasonicov u dnevnom boravku. Panasonicov ne ometa vezu, a od Siemensa ometa. Probao sam ga i u drugoj kući.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2004
|
provjerija san za telefon-nema nikakvog utjecaja. znači pošta je sljedeća ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
Mislim da ti oni u pošti neće imat pojma, nego bi se trebao obratit HT Centru ili još bolje ako poznaš nekog servisera tamo. Sretno ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
A možda je i do modema. U školi kod mene. 2 kompa 1 do 2, 1. se spaja na 33k i veza puca svakih 5 min. drugi se spaja na 44k i veza nepuca ![]()
![]() |
#10 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
MadModerator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
ovak, nema veze koliko daleko zivite????? wtf di ste to culi????? nema veze koliko jos uredaja imate na liniji.... jednostavno NEMA!!! nego ako su neke zice rucno radene... tj. preuredene. znaci da si sam stavljao konektore na kraju kabla ili si dao 8,99kn za 5m kabla..... nego sta je.... i HR jos uvjek ima starih analognih centrala.... pa cak i satro nove (koje su vec pun k...c stare su banana) koriste jaku losu zicu.... naravno bakar... i on ima svoju kvalitete.... znam tocno da HT sto se tice centrala i zica pa tako mreza opcenito nije se bas isprsio.... je sve su oni mjenjali i malo modernizirali ali ako je to proizveo neki kinez od 8 god. za saku rize nemre to bit kavliteta.... Nadam se da me sad HT nece iskljucit!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
sorry, ali glupost. ja živim na periferiji i imamo najmodernije centrale i vodove. A u centru zagreba u kući smo se spajali na 18 600 (zbog razloga sa dvojnicima, koje "nemamo". ah, dobri stari HT... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
RIAA
|
vidi ovo, nije SAMO stvar u tome kakva je linija (ak je na 50 mjesta prerezana zica, i rukom zavinuta, naravno da ce bit u k veza), no ja sam do sad spajao se preko USrob. i veza mi je uvijek bilka 44000 no sad kad sam uzeo neko GVC smece sad mi je preko karneta 38.6 a prek ht 40.0 i to znaci da je i u modemu stvar (jedino da mozda stavim nove drivere ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Evo meni se uvijek spaja sa 50,6 Kbps, ponekad i sa 52,0 Kbps. Prije sam imo neki GVC eksterni isto se spajo sa 52,0 , sad imam motorolu interni isto sa 52,0 , inače kod koga sam god bio spajo mu se najlošije sa 50,6 Kbps.
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
RIAA
|
jel moguce da zbog drivera se spaja sporije?? |
![]() |
![]() |
|
|