Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.11.2007., 18:10   #1
emmeritus
Registered User

emmeritus's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
T-Com račun - greška ili...?

Imam dilemu ići se žaliti zbog danas pristiglog računa ili ne pa da ne ispadnem nepismen pred čovjekom u T-Com centru mislio sam se najprije obratiti vama.

Dakle, u računu za 10. mjesec stoje ove dvije stavke jedna ispod druge:

(opis usluge; cijena)
Mjesečna naknada za 11/2007; 77,87 kn
Mjesečna naknada-ADSL 2/256; 64,75 kn

Još je posebno stigao (kao i uvijek do sad) račun za internet usluge za 10/2007 koji iznosi 20,00 kn (što bi značilo da nisam premašio svoju obračunsku jedinicu od 1 GB).

Ono što me zanima jest da li je netko dobio sličan ili isti račun ovaj mjesec i može li mi netko reći što točno plaćam u ove dvije gore navedene stavke?

Unaprijed hvala.
emmeritus je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2007., 18:17   #2
daigu
Premium

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor emmeritus Pregled postova
Imam dilemu ići se žaliti zbog danas pristiglog računa ili ne pa da ne ispadnem nepismen pred čovjekom u T-Com centru mislio sam se najprije obratiti vama.

(opis usluge; cijena)

Još je posebno stigao (kao i uvijek do sad) račun za internet usluge za 10/2007 koji iznosi 20,00 kn (što bi značilo da nisam premašio svoju obračunsku jedinicu od 1 GB).

Ono što me zanima jest da li je netko dobio sličan ili isti račun ovaj mjesec i može li mi netko reći što točno plaćam u ove dvije gore navedene stavke?

Unaprijed hvala.
Pa mjesečna naknada bi trebala biti naknada za telefonske usluge, što će reći pretplata. Ako ne, možda ste imali ISDN uslugu koju niste isključili nakon što ste dobili ADSL?
mjesečna naknada - ADSL je naknada za ADSL, što iznosi 64,75+PDV=80KN plus onih 20kn na drugom računu=99,99 KN.
daigu je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.11.2007., 18:24   #3
Adisabeba
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor emmeritus Pregled postova

(opis usluge; cijena)

Unaprijed hvala.

Mjesečna naknada za 11/2007; 77,87 kn - Telefonska linija
Mjesečna naknada-ADSL 2/256; 64,75 kn - Adsl linija
Račun za internet usluge za 10/2007 koji iznosi 20,00 kn - Promet za Adsl liniju
Adisabeba je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno