|
![]() |
#1 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() Svaki put kad upalim komp i podignu mi se windowsi pojavi mi se čarobnjak za instalaciju novog hardvera ,a naziv hardvera je printer(to mu je ime) neznam kak da to maknem pokušao sam s instalacijom no na kraju piše unknown port.imam winXP,pokušao sam sa reinstalacijom windowsa ali nejde? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Re: čarobnjak
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ma malo prosvrljaj po tom wizardu (probaj klikat next dok ne dodje do kraja) i trebala bi bit opcija Never ask me to install this hardwer again ili nesto slicno
![]() |
![]() |
#5 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
E, sad. Redom. 1. Iz Control panela pobriši taj hardver koji te zajebava. 2. Imaš li uopće printer? 3. Ako imaš, je li USB ili paralelno spojen? 4. Ako je USB, onda može bit problema. Ima neka sranja s indeksiranjem USB-a, pa je to isto meni pravilo probleme s mojim Canonom. Isto je bio problem kod dizanja i instalacije. Deinstaliraj USB port iz CP-a totalno, počisti ostatke po registryu, pa instaliraj prvo USB drivere, pa drivere od printera (printer još ne spajaj i ne uključuj), pa tek onda spoji printer i uključi. To bi moglo riješiti problem. Meni je. Tek sam vidio, ni reinstalacija windowsa ne pomaže? Jesi brisao particiju ili radio instalaciju na instalaciju?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|