|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
B net-scientific atlanta-hp nx6110
Evo kako u naslovu piše to je što koristim za bežićno povezivanje na net...sve je bilo ok do prije par dana...prvo sam brzinu počela gubit u susjednim sobama gdje nije ruter sa 54 mbps na 12 ili ćak i na 2.....e a danas je situacija ovakva da u sobi na udaljenosti od oko2 metra meni je brzina 24 mbps...te google otvaram pet dana a imam brzinu mreže od 1.5/256....molim vas za savjet ili mišljenje....b net kaže nije do njih jer je signal odlićan...kako da ovo rješim...hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Prvo trebaš potvrditi tu njihovu tvrdnju "signal odličan" tako šta ćeš otvoriti status stranicu routera na: http://192.168.100.1. Send nivo će vjerojatno biti ok, ali tebe interesira Recive nivo koji mora biti pozitivniji od -10. Koja je situacija kada si žično spojen na kabelski ruter? Ako je tada sve ok, onda znaći da si dobio susjeda koji eto od nedavno koristi WiFi i vjerojatno vam uređaji rade na istom ili bliskom kanalu. Dakle, treba u routeru i postavkama bežične na računalu (ima) promjenit radni kanal i to za 2-3 naviše ili naniže. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
e a za setup me traži korisničko ime i lozinku a ja nemam pojma na što se tu točno misli |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|