|
![]() |
#1 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
WLAN Transfer velikih datoteka.
OK, spojio sam 2 kompa u WLAN na 54Mbps Surfanje i transfer manjih fileova je za 5. Ali, kada poselim prenjet (copy - paste) file od 2.5GB preko WLAN-a, uvijek faila. Zasto? Signal je uvijek za 5! (ili ajd 4) i nema pucanja same WLAN veze! ![]() Error je: Citiraj:
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Da nije na kompu koji prima datoteku slucajno fat32?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hmm, neznam dali ima kakva postavka, ja jucer dva iso imagea od 6,5gb prebacio, jes da je traaaajaaaallooo ali je proslo bez problema na wlan.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Varanje na tržnici
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako ne ima li koja najbolja i najpopularnija alternativa advanced lan pump-u ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
I meni se to događalo kad sam ima Canyon wirelless access point. Manji fileovi idu, ali veći fileovi i igre bi prije ili poslije prijavilo grešku. Riješeno reklamacijom i zamjenom za US Robotics. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Jesi li siguran da je to problem? Kada si dosao reklamirat, sta si im tocno rekao da su oni uzeli karticu i uvazili reklamaciju? (Od rijeci do rijeci...)
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Reka sam im odprilike to,da dodje do greške kod transfera većih file-ova i igranja igara. Bio je kupljen u HG-spota i nije bilo nikakvih problema, odmah su zamijenili. Ali triba sam, naravno, nadoplatit 50-tak kn. Samo ti nisam siguran je li to bilo u roku od 7 dana ili kasnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Tx power stavi na 100% speed ogranici na 48 il 36mbps stavi rts i fragment threshold na najvise i stavi na kanal od 7-13 vecinu toga mores podesavati u device manageru tak da nebi trebal imat problema ![]() inace, zna biti da je signal sve 5, al da je kvaliteta veze slaba, a to je zbog sumova tak da nist cudno, al zato se kvaliteta malo poboljsa dok stavis malo slabiju brzinu tak je meni kad sam probaval, vecom brzinom slalo dok sam stavil 18 mbps a ne na 32mbps ![]() debilno, al tak je ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Roso. 10.11.2007. u 02:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Ma puko mi je film i odnio je u servis! Pa cemo vidjet... PS: Sve navedeno vec ucinjeno i sad samo ostaje na hardware-u...
![]() |
#13 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
A kakve kanal ima veze? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
nikakve osim sto su na nizima cesto smetnje puno cesce. ma ne mora mu sam wireless uopce biti problem neki, ja sam imao kombinaciju maticne i wireless kartice koja je radila takve probleme. jedina razlika je sto sam isprobavao 100 vrsta drivera za kartice s tim chipom pa sam dobio i jos gore simptome (recimo umjesto da transfer pukne cijeli komp samo zamrzne) i slicno. googlao i googlao dok nisam izgooglao da ta ploca (neka msi kod staraca i jos neke na istom chipsetu) ima problema s atherosom i bla bla bla, uglavnom nasao neku verziju koja radi ok. poanta - moze biti vise uzroka problema, ne samo onaj najociti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Imam wireless i laptop i prebacivao 10 gb bez problema |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Ok zvali me iz servisa i rekli da kartica nevalja i da ce mi dati drugi proizvod ili povrat novca ako zelim. Eto bio sam u pravu. Cudno, dao sam %50 vise za tu SMC karticu, upravo zato da ju zabijem u komp i vise nemislim o njoj, a obilo mi se o glavu. Tip kaze da nije uspio postici vise od 16 max 22Mbit/s, a ja mu kazem da jesam i max od 54Mbit/s i to na krajnje bolestan nacin (mikro menadzment) A platio sam 50%+ upravo da izbjegnem takva s.ranja. ![]() Nego..., dajte preporucite mi neku super pouzdanu WiFi kartice od 54Mbit/s i da bez bed-a mogu prenosit 10 GB ISO image ako treba i da vise nemislim o njoj nakon instalacije. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|