|
![]() |
#1 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() Pozdrav,evo upravo se vratio iz smb,gdje sam staroj išo komp slagat komponente su bile Duron 850 256mb kingmax DDRa Pc chips m830LR Riva TNT1 Fortron 350PNF Sve komponente izuzev fortrona su zadnji put kad su uključene bile radile normalno,izuzev fortrona njega sam kupio nedavno. E sad probao sam ga jednom na trenutnom stroju ali sam ga maknuo jer je hard imao neki "škljoc škljoc" zvuk Spojim sve i upalim,ventovi na cpu i psu se zavrte pa stanu Probao sam promijenit memoriju i VGA ,nije pomoglo, onda je jedan od kondenzatora blizu agp porta pregorio E sad obzirom da je ta matična radila dugi niz godina i preživjela pun k strujnih udara i loših napajanja,nekak mi čudno da bi ona odapela samo tako pa sumljam na napajanje(jedno napajanje koje je riknulo je imalo identične simptome) što vi mislite? bacim slike kad čopim digitalku od nekog...
@Work HP Zbook15 @Home Acer 5020 Zadnje izmijenjeno od: Deathwish. 04.11.2007. u 18:10. Razlog: Micanje nejasnoća |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nisam uopće skužio tvoj problem iz ovog tvog opisa... Dakle ti si slagao taj komp jer se desilo što? crklo napajanje na njemu? Ili si komponete kupio/skupio iz ormara ili kaj i sad si de novo to sve slagao? Jel taj fortron radio noramalno na tvom kopu ili nije, moguće je da je u banani ali ako ti nije ništa bilo tvojoj kanti onda sumnjam da je to, misli ploča je očito gecrk, jedino da nisi krivo neki od napojnjih kablova ubo...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Išo sam slagat neku konfu za staru,ovo su sve stare komponente izuzev fortrona Dakle ovo drugo kaj si reko ![]() Fortron nije radio normalno,jednom sam ga priključio i maknuo odma kad sam čuo da disk "škljoca" a naponski kabel nisam mogo krivo ubost(atx 1 format) ima 1 konektor ,mislim da ni sljepac nebi to ubost mogo krivo
![]() |
#4 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Mada bash i nisam sve pohvatao, ključan je dio bojim se onaj koji govori o preživljavanju brojnih strujnih udara... Nebi bio prvi komp za koji sam čuo da je riknuo nakon što mu je "srce" zamjenjeno... Bojim se da nije problem u napajanju, nego u ploči. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Hmm daj ti brikaj taj fortron sa žicom pa vidi sa multimetrom kakvi su naponi, možda je đubre stvarno skurilo ploču, makar može se daisiti i da krivo ožiče napajanje u tvornici, to se već viđalo...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|