|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Problem sa zvukom
Evo, iman problem sa zvucnicima, kad ih spojim na srednji ulaz, tamo gdje moraju ic ovaj program od maticne za zvuk mi kaze da je krivo spojeno, a znam da nije te mi nema nikakvog zvuka na tim zvucnicima. Zvuk se tek javi kada spojim usb slusalice, al to nema veze sa driverima. Pokusao sam i reinsta al ne pomaze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako kaže da je krivo spojeno, ti kasnije namjesti kako treba biti. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Baš dobro da si napisao koja ploča, koji zvučnici i koji OS su u pitanju i tako to... Ovako odokativno rješenje je ovako - uzmi čekić od 5kg stavi ploču na stol i udari par puta odmjereno po njoj, siguran sam da će nakon toga raditi kako treba...
![]() |
#4 |
Premium
|
E sad kad ti kazem da je maticna Intel 865 Perl, zvucnici obicni najjeftiniji, dok je Os Windows Xp frisko stavljen... sumljam da ce puno pomoci al eto. @yedwy, imas solidno rijesenje, ako su ti takvi ostali 2700 postova...no coment |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Imah tu plocu, i ima ono javljanje kad nekaj spojis, tak da ak javlja da si krivo spojio, probaj spojit kak ti kaze. Pogledaj da ti nije ukljucen 5.1 zvuk u control panelu od zvuka. Pogledaj za drivere, jel imas najnovije: (mislim da novijih od ovih iz 2005 nema)LINK I zadnje kaj mi pada na pamet je Intel Troubleshooting
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Provjeri još jumpere za front panel, ali ako ih nisi dirao i prije je zvuk radio, ne moraš se mučiti jumperima.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Da, prema manualima http://support.intel.com/support/mot...CS-008962.html izgleda da bi mora spojit jumpere na 5-6 i 9-10 da bi mi radili zvucnici. E sad jos moran nac neke jumpere posto na ovom panelu nema nikakvih... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Da, to je problem, prova sam sa starim jumperima i sve radi. Gdje ima za kupit ovih malih sitnih jumpera koji su me satrali, vec 4 dana se mucim oko zvucnika, prominio ih vec 3. jer mislio da je u njima problem! uhhhh |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa nadji kod obliznjeg guru-a koji se bavi hardverajem, ili u prvom servisu, nevjerujem da ce ti naplatiti, ja ih imam na lopate. PS: Probaj koristit opciju "Edit" da nemoras pisat dva posta zaredom ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Jel ti sad jasnije? A da si napisao odma mogao si izbjeći moje rješenje koje te je tako pogodilo da ga čitaš, napravi si naviku popunjavati moj komp opciju sa podacima prije nego tražiš help ili bar napiši u postu s problemom konfu o kojoj se radi pa nećeš dobivati komentare kakve sam ti ja dao... Inače valjda potrebu da se napiše vrsta zvučnika nemoram niti komentirati jelda?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|