|
![]() |
#1 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() Dobar dan! Konfa iz siga. Jučer sam ugasio komp. i sve super. Nakon par sati ga hocu upaliti, i samo se ventovi vrte, a nema onog beepa ili slike na monitoru. Clear CMOS i ništa, opet isto. Zatim sam ugasio napajanje i izvadio žicu i bateriju na oko 12h (preko noci) Opet isto. Vrte se svi ventovi, a i dalje ništa. Promjenio sam RAM i probao sve utore, svakve kombinacije. Opet isto. Probao sam promijeniti grafu. Probao sam GForce fx5200 64mb agp8x. Opet isto. Napajanje sam probo isto zamijenit s MS 350w, ali opet isto. Probao i Clear CMOS na jumper, i opet isto. Iskopčo sam sve ostalo, hdd, dvd-rw, sve od usb-a, periferiju. Ionako mi ne trebaju da dođem do POST-a. Probao sam i sa svim drugim kablovima. Opet ništa. Mislio sam da cak nisu dobro spojeni reset switch, power switch..., ali ni to nije, probao sam ga pokrenuti sa šrafcigerom, opet ništa. Jedino što nisam probao zamijenti su ploča i proc. Monitor je ok zato jer sam ga probo i s drugim kompom i radi. Ja sumnjam na matičnu. Što vi kažete? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
IMHO dobro sumnjaš... Ako imaš garanciju kojim slučajem nosi je na reklamaciju a ako nemaš - tržnica...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Ploča otišla. Isti slučaj frend imao...
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() ![]() Edit: Pozdravi starog truck drivera i staru!
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Haha. Nisam je namjerno skurio. Ali dolazi novi C2D. Pozdrav i vama od obitelji. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|