|
![]() |
#1 |
Banned, varanje na tržnici
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() Ovako imam kasda router sve sam poštelao po tutorialu i nikako neće stalno mi tamo piše ovo kao na slici: ![]() Sve sam podesio sve živo probao... ništa neće! a cilj mi je bio ovako! imam 2 kompa na jednog je kasda spojena USB kablom on je glavni, a na drugog je spojena LAN kablom on je laptop! Oni se vide preko routera i mogu šerati i sve i ulaziti u 192.168.1.1 preko laptopa, čak mogu i napraviti posebnu konekciju na laptopu pa dok je onaj glavni diskonektiran da se ja preko laptopa konektiram! ali ja bih htio da je cijelo vrijeme dok je onaj konektiran da se ja sa laptopom mogu konektirati! ne znam šta da radim više ljudi! pomognite molim vas! Plačam rundu za sve koji pomognu! ![]() imam kasdu koja ima portove označene bojom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
|
![]() JEEEEEEEEEEEE skužil sam!!! samo kad se sve podešava i sve onda trebate ugasiti ga i malo mora biti ugašen mode. i onda radi nakon toga sve!! ![]() ![]() ![]() ![]() sve rješeno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Da, ta Krasta ![]() Ali koliko sam vidio t-com vise ne dila taj vec sada imaju d-Link. Jesu li potrosili sve zalihe tog srota ili ga ljudi ne zele vise ? ![]() ![]() @edit weeeeeeeee festa danas ![]() ![]() moj 1k post ![]() ![]() Kako vrijeme brzo prolazi ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ma dajte, riješite se te Kasde... U školi dobili novu opremu... Windows XP Embedded na 20 terminala na jos 20 XP pro i server... ![]() ![]() Čestitam na 1k postu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() ja sretan meni radi!! |
![]() |
![]() |
|
|