|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
@ no name
Ej no name, kaj je s mojim DLT3C? Kak bi bilo da me prestaneš zajebavat i veliš mi kaj je s time?!Nema teorije da putuje tjedan dana od Splita do ZG! Ak si ga zel sebi ili prodal barem budi čovjek i reci mi, ili mi daj broj pošiljke s kojom si ga poslao!!! Ispričavam se za OT post al sam želio da svi vide i moilm da mi se post premjesti. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
#2 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: @ no name
Citiraj:
![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa kak ne bi bio... ipak je proc u pitanju ![]()
![]() |
#4 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Re: @ no name
Citiraj:
I onda me netko tako prejebe! ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
#6 |
dim je pravi
Datum registracije: Nov 2001
|
kOJI TI JE KURAC KODA SI GA TI PLATIJA ČINIM TI USLUGU A TI SEREŠ JOŠ SAM POSLA SVOG RADNIKA DA TI GA ODNESE NA POŠTU. DA MI JE SADA OVDE ODMAH BI GA ČEKIČEM RAZBIJA JA PLATIA MOJI NOVCI MOJA ROBA I SNJOM RADIM ŠTA OČU. JA ZARADIJA PARE ZA DOTIČNI PROCESOR. KADA TI DOĐE TI GA LIPO VRATI POŠILJAOCU. |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
ovo nije mjesto za prepiranje zakljucavam!
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|