|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
boot
imam problem,pali su mi windowsi i sad bootam s cda i nemogu repair ni nista (javlja da moram formatirat) a nesmijem izgubit podatke!! sta da radim?? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
1. Naći drugi komp na kojem je XP koji radi... 2. Nabaviti program koji se zove Get Data Back for NTFS (ili FAT32 ovisno o particiji) i istoga instalirati... 3. Skenirati disk i nadati se da na dotičnom PCu pod 1 ima dovoljno mjesta za sve tvoje podatke... 4. Naoružati se strpljenjem te pivom/sokom/pljugama jer će proces potrajati...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
moze malo detaljnije, kak da spojim kompove |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
|
Pa ne spojiš kompove, nemožeš spojiti kompove kad nemaš OS preko čega ćeš ga spojiti? Valjda ćeš izvadit taj hard disk iz ovog svog i stavit ga u drugi... Inače one Hirens Boot CD i sl stvari zaboravi ako su ti podaci stvarno bitni jer lako mogu nepovratno odletit ako neznaš točno kaj radiš... To se jedino sa drugog PCa može napravit bez opasnosti...
![]() |
#5 |
Registered User
|
da al rijec je o laptopu tak da to postaje malo za*ebano! jel mogu taj hard koji izvadim spojit prek nekog kabla na drugi laptop jer ovaj drugi laptop ne smijem otvarat jer je pod garancijom.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
|
Gle ako je riječ o laptopu i nemreš/nećeš ga otvarati mislim da se slobodno možeš pozdravit sa podacima, probaj sa Hirenom popravit stvar (dobro si pročitaj upute) ili nekom live distrom linuxa tipa ubuntu dignuti disk ili jednostavno odnesi nekome ko zna kaj radi da ti to složi...
![]() |
#7 |
Registered User
|
ili digneš komp s nekim boot cd-om zasnovanim na winpe-u(mislim da ih možeš naći na netu, al ne drži me za riječ),koji će dignuti "svoje" windowse, spojiš neku ladicu na laptop i iskopiraš si sve podatke sa lokalnih diskova. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|