|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne prepoznaje Canon MF3220
Imam multifunkcionalni (print/scan/copy) uređaj Canon Laserbase MF3220. Sa starom konfom (P3 1GHz, 2x256Mb SDRAM, mbo VIA chipset, XPP SP2,...) radio je bez problema. Sad sam kupio novu konfu - A3200+ AM2, 1GB Kingmax DDDR2 667, Hitachi 80Gb SATA, Gigabyte GA-MA69VM-S2 (AMD69V chipset), Codegen 400W, XPP SP2,... Prilikom instalacije uređaja, vindoze nalaze 'Unknown USB Device' i kada pokušam staviti drivere s cd-a, ne nalazi ništa što bi se moglo iskoristiti. Skinuo sam i najnovije s Canonovih stranica, ali problem je ostao isti. USB kabel (5m) je ok, a probao sam i mijenjanje usb portova (4 na mbo+3 na front panelu), ali uvijek dobijam 'Unknown USB Device' u Device Manageru tako da ne mogu ni printati ni skenirati s njime. Probao sam i da vindoze same nađu drivere na netu, ali 0 bodova. Šta da radim?
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Reinstalcija windowsa. Nekad jednostavno fuc***g usb uredjaji nece i nece. Nemogu se sjetit oko kojeg uredjaja sam imao isti problem i svo kopanje po netu i isprobavanje nije islo. Format, opet winsi gore, instalacija drivera pa onda ustekavanje uredjaja rjesilo je problem. jbga
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Fora je što imam na hardu neke specijalizirane programe i da sam se i***bo s njima kada sam stavljao nove vinse tako da sada nemam nimalo volje da to ponovo prolazim.
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hmm, si probao uninstal drivera, micanje/uninstal usb portova u device manageru, ccmos, onda ponovo instal drivera pa prikljucenje uredjaja. Edit: tor idi u k...., zagrcnio sam se ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 23.10.2007. u 17:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Imaš ngdje pri ruci PCI USB, da probaš preko njega? Pa jel mu ne možeš "ručno" uvaljat *.inf datoteku, kad te pita za drivere? Ono, kad mu odabereš da ne traži sam, negu budem ja? Nino, ne smij se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
mozda da probas updejtat drajvere za usb.
![]() |
#7 |
Premium
|
BIOS na ploči (F3) nije najnoviji jer sam zadnji put stavio najnovijeg (F6) pa se ploča više nije htjela bootati i zato namjeravam pustiti ovog do daljnjega. Imam HP 1020 printer i on šljaka kako treba na drugom usb portu ploče. Što se tiče inf datoteke, pokušao sam, uređaj je pokupi, ali i dalje imam 'Unknown usb Device'. Jedino što još mogu je deinstalacija usb-a i nabavka usb huba. Samo da kažem da imam card reader sa vlastitim usb-om koji se napaja adapterom na molex (za razliku od 2 usb-a na front panelu kućišta koji se napajaju sa ploče) tako da nema govora o tome da nema napajanja. Zato mislim da hub ne bi previše pomogao.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|