|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Problem sa beepanjem ploče i neprepoznavanjem miša!
Prije par dana složio sam nove komponente u komp i svaki put kad ostavim ugašenog preko noći ili na nekoliko sati javi mi se sa beepanjem kod okretanja. Pogledam manual i kaže da dugi beepovi kažu da nije grafa dobro ugrađena. Ok, izvadim dodatno napajanje grafe, stavim ga nazad i proradi bez pol frke, eh al sad ne radi miš. Moram ga izvzči iz usb konektora i staviti ga ponovno i radi. Budući da sam dobio par savjeta da je i 300 Enermaxovih wata premalo jel bi bilo samo do toga ili je problem i sa matičnom? Mislim, vjerujem da je problem sa matičnom, al sad dal bi to bilo zbog preslabog napajanja ili? Inače nakon kaj pokrenem win, mogu radit kaj hoću. Igrat igre, CPU test i sl. Ako je napajanje molim preporuku za napajanje do 250-300kn max!
#2 |
Premium
|
Koristio sam svemogući search. Ipak je napajanje preslabo za moju konfu. Vidim da preporučujete Fortrona 350w, nego dal da uzmem njega ili da piknem Fortrona od 400w ili za 320kn ima još nešto bolje?
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Molim lokot na ovu temu. Pitanje za napajanje sam stavio u podforum napajanje.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|