|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
nekih 6mj do 1God dana. nece moc vise morat ces mjenjat. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Slazem se, a i dobar ti je nick. prikladan ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#5 |
je.ba.c na ba.te.ri.je
Datum registracije: Jun 2007
|
pozz ja u svom kompu imam uber jak proc i nemam ga cime iskoristit pa mi je sinula ideja da se zamjenimo jer ti ces ga ziher moc iskoristit s igrama, a ja koristim ovaj tvoj "slabiji"... dok be rikne pokretal bu sve.... |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
E sad, drky vidis u cemu je stvar...Taj e6750 je jako dobar proc, ali za igrice nikako nije dobar, tj.jos uvijek je ali jako brzo ce zastarit...Tj, za nekih mjesec dana, cim izadje Intel 45 nm vise se neces smjeti spajat na net. Zasto? Zato sto ce Intel svakom korisniku E6750 poslat tzv. "Intel core remover" koji se automatski instalira na tvoj sustav i onemogucuje rad jezgara... Tako da moj savjet bi ti bio da se uopce vise ne spajas na net, ukoliko ne zelis izgubiti jezgre, niti otvaras ovako pametne i svrsishodne threadove ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Nemojte zafrkavati čovjeka ![]() Doduše, kakvo pitanje, takvi i odgovori ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
tip mu je dao dobar odgovor. zato jer ova tema nema svrhe. stvarno glupo pitanje. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Isuse boze, Swarm daj zalockaj ovo...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
sta si umisljas. nov si na forumu i odam solis pamet. daj te mu ban. fatal error ti je ljepo odgovorio. cujes kod tebe je ako je 2GB u dual chanelu to znaci da ti komp ima 4GB a ne 2GB. sacuvaj nas takvih izjava.pls. i onda provala da 7800 postoji u dx9 i dx10 modu. i ona me u to jos uvjeravas preko xfire. daj odi malo na net pa nauci nesto. |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |