|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Problem s tipkovnicom
Pozdrav! Kupio sam novi pc u djelovima,sastavio, uštekao tipkovnicu (probao sam i ps/2 i usb u sve utore) kada idem paliti pc trebalo bi instalirati win ali prvo ući u BIOS ali tipkovnica ne radi pa ne mogu ući u BIOS ! ![]() matična Gigabyte 945P-S3 graf. Gigabyte GeForce 8500 GT 1GB DDR2 Kingmax 667 Core 2 Quad 4x2.4 ghz noob treba pomoć ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vorse. 20.10.2007. u 19:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Dobrodošao na forum kao prvo.... Na ps2 ti tipkovnica mora uć u bios, nadam se da si pogodio boje iza za tipkovnicu je pink a miš zeleni. A novije ploće nemaju beda i sa USB tipkovnicom uć samo biosu se podesi da usb keyboard ide na bios a ne OS. Ako ne ulazi ni sa ps2 ni usb promjeni tipkovnicu, siguro po ormaru imaš negdje neku staru cherry ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Jel imaš možda USB->PS2 konverter od miša možda? Ako imaš probaj s time, ja sam imao par puta sličnu situaciju, pa sam time riješio problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
probaj sa drugom tipkovnicom
![]() |
#8 |
Registered User
|
pa nemam više tipkovnica osim ove dvije USB i PS/2 EDIT: na PS/2 zasvjetle sve 3 lampice i onda se sve ugase kad se pojavi onaj screen za ulaz u BIOS Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 20.10.2007. u 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
del stiskam,a probam i ostale al ne reagira on |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Je li se komp dalje boota ili stane negdje (gdje)? Probaj napraviti clear CMOS u trajanju nekoliko minuta (spajanjem dva pina kod baterije ili vađenjem baterije, samo pazi da ne razvališ socket).
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
|
Je li piše dole "entering setup" ili tako nekako, ne sjećam se točno? Pinove drži spojenim 2-3 minute i onda makni jumper ili čime već spajaš.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
EMP moderator
|
Spajaš dok je komp isključen i ištekan iz struje. Znači ne pojavi se "entering setup"? Mislio sam da se pojavi pa smrzne nakon toga...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Probaj negdje nabaviti neku staru tipkovnicu,- mozda proradi. Ja sam doma pristekal 3 tipkovnice i ploca (bila je neka asus s478) ni jednu nije dozivljavala. Zel sam plocu na posel i tek mi je s cetvrtom prodelala - sve najnormalnije.
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
|
nemam floppy baš sam ga prodao |
![]() |
![]() |
|
|