|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2003
|
-- ljudi pomozite zapeo sam --
Ovako, imam laptop ibm R32, sa win xp pro. odlucio sam ga reinstalirat jer se gore nakotilo hrpa semca sto virusa, sto raznih programa. skinuo sam sve dokumente na ekstreni hard preko usb ladice i taman kad je bilo pri kraju otvorio sam partition manager i iskocio mi "blue screen". Reko dobro i krenuo sa friskon instalacijom, ali nakon sto mu formatiram disk i odredim particiju, u trenutku kad se inace komp sam restarta kao dio instalacije - nece se ponovo dic kaze: INVALID BOOT.INI FILE booting from c;\windows NTDETECT failed i tu staje sva prica - sta dalje???? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
hmmm , to je meni jenput bilo , ja sam to popravil tak kaj sam metnul nutra cd i bootal s njega i pokrenul repair i tam nutra napišešš fixboot ili bootfix , neznam sad točno i onda se zameni sa drugim. Probaj , možda pomogne ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
nece ni bootfix ni fixboot... al prvo me trazi da unesem jednu brojku-which windows instalation would you like to log onto? i sad? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
napravio sam fixboot c: i izasao vaniz repair-a i sad krece nova instalacija. nije mi jasno gdje je greska jer sam stavio cistu instalacijiu xp-a ??? evo ponovo krecem: obrisao sam postojecu particiju i kreiraoi novu i stavio format c disk u NTFS.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
evo uspio sam instalacija ide.....HVALA SVIM NA POMOCI... ALI: ima jos jedan problem. Jedaan folder na tom istom laptopu bio je enkriptiran klasicnim win opcijama na folderu desni klik->properties->na kartici general advanced->encript contest to secure data. sada je taj folder na eksternom hardu i pokusao sam preko drugog kompa doci do tih podataka. filove vidim ali mi ne dopusta pristup sto je logicno jer nisam pod profilom pod kojim sam ih kreiao... kako da vidim te podatke??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
na tom drugom racunalu ulogiraj se s nekim korisnikom koji ima administratorska prava i onda probaj preuzeti vlasnistvo (ownership) nad ti direktorijem mozda upali mada nisam siguran jer je folder kriptiran
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
kako se radi preuzimanje vlasnistva (ovnership)?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas