| 
 | |||||||||||
|  18.10.2007., 23:30 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Aug 2006 Lokacija: zagreb 
				 | 

homebox i MSN (NE)dobitna kombinacija?
			 Frend me zamolio da mu spojim internet, posto je kupio homebox od vip-a, sve slozim i sredim ali se nece konektirat, nakon 2 sata natezanja sa korisnickom sluzbom nismo nista rijesili osim sto su rekli da trebaju u svojoj tehnickoj sluzbi nesto provjerit i kroz par dana ce se javit ponovno... O.K. to su rijesili i proradio je net. Sad sam instalirao messenger ali kod videopoziva je problem sto katkad se slika malo smrzne (to jos mogu tolerirat) ali zvuk se malo pojavi i steka, a vecinu vremena ga uopce nema. Mene zanima dali homebox ima dovoljno brzu vezu da bi MSN trebao normalno raditi prilikom videopoziva. | 
|   |   | 
|  19.10.2007., 15:47 | #2 | 
| Bill Gates Datum registracije: Jan 2007 Lokacija: Vukovar 
				 | Ne. Homebox ima jako lošu i sporu vezu. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  19.10.2007., 16:30 | #3 | 
| Premium Datum registracije: Oct 2007 Lokacija: ZG 
				 | Istina, ali msn koristi dobre kompresije, i mislim da bi trebao raditi bez vecih trzanja i npr ako je HB spojen na 64k. Probaj malo premjestiti HB po stanu mozda ti negdje hvata bolji signal. | 
|   |   | 
|  19.10.2007., 19:52 | #5 | 
| Premium Datum registracije: Oct 2007 Lokacija: ZG 
				 | To je dosta slabo. Prosjek ti nemogu reci jer ovisi o jacini signala. Neka nazove sluzbu za korisnike pa pita. | 
|   |   | 
|  23.10.2007., 10:41 | #6 | 
| Premium Datum registracije: Sep 2005 Lokacija: zg 
				 | hm...imam HB koji se spaja na gprs jerbo nemam bolje i koristim msn koji radi OK... ljudi me vide normalno kad sam online, video ide OK al malo kasni zbog brzine mislim da nije do HB-a nekaj drugo je u igri... | 
|   |   | 
|  24.10.2007., 15:58 | #7 | |
| Premium Datum registracije: Aug 2006 Lokacija: zagreb 
				 | Citiraj: 
 -pitao sam dali imaju kad problema sa zvukom i /ili slikom i kazu da ne, jedino u ovom slucaju. Znaci kod njih nije problem. | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |