|
![]() |
#1 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
LFS modovi ?
Već neko vrijeme igram LFS (Live for Speed) ali u nekim stvarima jednostavno ne mogu oprostiti glupavost u igri. Npr. kada me okrene pri 20 km/h. Čini mi se da auti previše kližu... postoji li neki mod koji to rješava? I postoji li način da igra prirodno radi u 1920x1200, jer u opcijama je max 1600x1200 ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kako ti je u opcijama max 1600x1200? Ja igram na 1680x1050... Neznam, pa ne smiješ dati pun gas pri 20km/h, naravno da će te okrenuti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ako ti auti previše kližu, igraj se sa settingsima ili traži settingse na Internetu. To su ti modovi ![]() I nemoj odmah davati previše gasa autima sa pogonom na stražnje kotače, kao što Dox reče ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Probaj sa set. za auto: suspenzijom, prijenosima, tlak u gumama... Probaj, pa ćeš naći neki optimum! Ili možda ona opcija u igri, da igra sama pokušava izravnati auto...kako se to zove...uf, nemam ju sad instaliranu pa ti ne mogu reći točno ime te opcije ![]() Doduše, meni je to odmagalo, ali možda tebi pomogne? S čime igraš?
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
http://setupfield.teaminferno.hu/ Naravno, ako igras bez volana nikakvi setup ti nece pomoc... I <3 my G25 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Moje iskustvo sa tom igrom je da je poprilično realna, možda i najrealnija simulacija trenutno. Provaj rFactor ili GTR2, također vrhunske simulacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Buying Bitcoin
|
Ma sve su mi te igre što pokušavaju imitirat prirodno ponašanje auta - sranje. Nijedna još nije postigla točne barem osnove ponašanja auta. Npr. gotovo sve igrice imaju "problem" sa predupravljanjem auta. Ne znam zašto, ali svaka se teško nosi sa skretanjem. Npr. u LFS-u kada god idem skrenit, uvijek me odnese preko nosa. rFactor isto, Toca RD3 isto, Test drive unlimited (sa uključenom realnošću) isto, itd. I što je najgore, to se sve dešava pri 50-60km/h gdje u realnom svijetu nema šanse da auto prokliže preko nosa... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
hebote skini setup sa stranice koju sam naveo, naravno da ce ti klizit kad za svaku stazu/auto treba drugaciji setup... Ja imam S2 licenzu i bez pravog setupa si minimum 3 sekunde sporiji po krugu, MINIMUM. Ako imas demo samo, reci koliki ti je lap time na onoj prvoj stazi sa XFG autom (onaj prvi, sa prednjim pogonom) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Onda je tebi nešto jako krivo podešeno u kontrolama. Ili ti se brzina mjeri u mph? A i sumnjam da si ikad u automobilu pri brzini od 60km/h okrenuo naglo volan za jedan okret, vidija bi šta bi ti se desilo... U realnom svijetu nema šanse da auto prokliže preko nosa?! Pa samo pogledaj tragove guma na nekim zavojima, pa ćeš vidit understeera... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Buying Bitcoin
|
ma skinuo sam sve setupe, pogotovo za driftanje jer jedino to i radim pošto imam Logitech G25 ![]() I igra je u nekim situacijama skroz glupa. U biti, treba naučiti igru, a ne voziti auto. Npr. zadriftam ga u jednu stranu i onda me baci u drugu i to NEMA ŠANSE da uhvatim. Probao sam sve, pustit gas, dodat gas, dodat gas ali malo, držat gas, sve... i uvijek me okrene i to pri 20km/h...baš glupo. A što se tiče understeera, ne radi se tu o okretanju volana za cijeli krug nego samo malo da mogu ući u zavoj...i opet prokliže preko nosa. To se u realnom svijetu NE DOGAĐA. Ovako je igra bespotrebno pre teška i ubiva mi svaki daljnji pokušaj da vozim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
A koliki ti je lock volana? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Leteci start naravno, stavi setup na 5-6% goriva i vozi krugove, najbolje vrijeme postaj ![]() btw nikako ne vozit na 900% ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
furam s tipkavaonicom oko 1,5 samo drag tu i tam koji race uglavnom oko 1:27 xrt blackwood ja sam zadovoljan |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ovo za bježanje preko nosa i mene nervira jako. to i klizanje auta pri jako malim brzinama.. ono, praktički stojiš a auto se baca oko svoje osi nenormalno... ne bih ništa rekao da nisam vozio raznih i raznih auta, zadnjeg pogona, po kiši i ledu, i nijedan se tako ne baca.. da ne govorim kad samo dotakneš travu, hebeš ulje, led, i vazelin kako se to kliže.. :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Pa ni jedna igra nije savrsena. Sve imaju svoje mane i prednosti. LFS jednostavno treba znat igrati, i meni su klizili auti kada sam poceo igrat, i josh sam koristio default setup i u zavoj ulazio tak da okrenem volan dokle ide. A to da se treba prilagodit igri je istina... Isto kao i u real life, mozes ti vozit 3-4god neznam recimo 4-orku GTi i onda sjednes u jedinicu dizela, normalno da neces moc jednako vozit, prolazit zavoje i sl. Igra je za mene ok, proveo puno sati uz nju, a kome se ne svidja nek igra NFS tamo i sa 350 mozes proc zavoj a da ne proklizes ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
|
Citiraj:
Skini setup pa ces vidjet da se auto PUNO bolje ponasa na cesti kad se sredi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Pa naravno da understeera kad uletiš prebrzo. Možda si i razbio auto prije toga pa malo klizi. Ako ne možeš driftat, znači da ne znaš, jer ja driftam perfektno sa onim turbom zadnji pogon. Dignut ću jedan hotlap pa ćeš vidjet. Evo: http://www.driveway.com/qhide05991 Znači, taj fajl ubaciš u lfs/data/spr, i pogledaš u snimkama (uđeš u igru i imaš u izborniku snimke). E i da, ono na početku je moj za*eb. Zadnje izmijenjeno od: frANZi. 21.10.2007. u 17:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |