|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
occt test
bok svima, da ne duzim idem odma na problem. Skinija san doticni occt test i nakon 24 min. mi je napisa "nestabilan" . Malo san prolista forum ( ne previse, ima hrpa postova ) ali nisam pronasa slican hardwer ( ima 1 o tome kako se gigabyte i good ram bas ne vole ) mozda je to razlog.... u svakom slucaju zahvalan sam za bilo kavu pomoc. Ovo bi otprilike bija moj komp; gigabyte 945gzm s-2, intel e 4300 ( 1,8 ) , 2 "keksa" good ram-a ( 2x512mb ddr2-533 ), 80 gb hdd, leadtek 7600gs extreme, ms napajanje 550w. Inace komp se zna restartat ( ne bas cesto, amo rec jednom u 2 mjeseca ) ali evo ovaj test me bas izivcira... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Imas u tom testu u opcijama da ti prati zagrijavanje i napone. Moze ti recimo iz Everesta ocitavat. Napravi tako pa vidi kako se tijekom testa krecu temperature i naponi. Inace sve ti je ok, samo to napajanje malo "smrdi" uz ovu konfu.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Nino nisam baš siguran da očitava iz everesta, barem verzija koju ja imam, mbm radi sa occt. Ako misliš da je ram u pitanju i ako imaš različite pločice samo im malo podigni napon i ponovo isprobaj. U opcijama occt-a imaš što hoćeš testirat ram ili procesor. Meni je isto bilo nestabilno imao sam 2x1gb team group 667 i 2x1gb patriota 800, a radili su na 850mhz, rušilo se za 2 minute podigao sam napon na 2.00 i sada rade bez grešaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Radi sa Everstom, isprobao ja, mbm je kompliciran za pocetnike. Samo u opcijama Everesta moras omogucit sheranje podataka i occt ce ih izvuc, barem ovaj novi, nekidan je izasao. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
trudim se skinit everest ( neki ultra ili tako nesto ) ali mi je sta na 98% ( prokleti torrent ) , plocice su potpuno identicne: good ram ddr2 533 ( po 512mb ) . Inace ista stvar mi se desavala dok sam ima ECS maticnu i celeron 2.8 . To san uspija prodat pa san uzea e4300, gigabyte plocu i novo napajanje, znaci ostali hardware je ostao isti ( graficka, ram, hdd ) . Zbog te cinjenice najvise sumljam na ram... javim se kad skinem everest do kraja . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
uzmi od nekoga napajanje koje je brand i testiraj... napajanje mi smrdi gadno ![]()
![]() |
#7 |
Premium
|
tija san upload-at rezultate ali 100kb je premalo, uglavnom ovako; temperatura cpu-max do 51 stupanj, napon jezgre je isa od 1,16 do 1,28 , 12v napon je isa od 12,22 do 12,28 , cpu i ram (3,3v) je isa od 3,38 do 3,39v. Meni ove brojke ne govore nista pa ako ima neko da zna... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|