|
![]() |
#1 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Zmrdana IC7-MAX3
Dođem do bratića da mu pogledam komp jer je nakon dva tjedna jednostavno riknuo. Otvorim kučište sve osim proca izvadim i ponovo sastavim. Komp se upali al nema slike i ja zbunjen :confused: . Skinem stock cooler a kad ono PUKNUT SOCKET OD PROCESORA . Nisam mogao vejrovati, al kad sam se sjetio da je ploča iz HgŠrota sve mi se razbistrilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Samo ti to braco reklamiraj. Ja svoju silujem od VDD moda na dalje i radi kao sat. Još da mi je napravit VTT mod...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Treba kaj skurit??
|
Reklamirao ju je, al su mu naplatili 500 kuna. Mamicu im. ![]() ![]() ![]() Inače, ploča je zakon. Lord: kaj misliš do kolko bi mogao ovaj moj 2.4B na toj ploči. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Pa što su mu naplatili 500 kn!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Treba kaj skurit??
|
Ostatak kompa je iz Feniksa (koje ovim putem pozdravljam jer nikak nemreju osposobit zvuk na matičnoj) pa su mu naplatili rad. Ni meni nije bilo jasno kad mi je rekao. LOPOVI. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
Dok sam imao Abit BH7 jednom sam ga uspio navuć na 3.25GHz, odvrtio 3DMark, postao rezultate, ali nije bio stabilan, a nakon toga nisam toj freqvi prišao ni blizu. Napravi lapping HeatSpreadera, i tako ćeš skinut 4-5 stupnja. Ja sam si to napravio. Ako te zanimaju detaljnije informacije slobodno pitaj
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Ček malko .... Znaći on je odnio IC7 MBO na reklamaciju. Bez obzira od kuda je ostatak compa - on reklamira SAMO MBO. Pa kak su mu LOPOVI JEDNI naplatili 500 Kn ruke. Pa nemerem vjerovati ![]() Ne znam na temelju čega je on platili 500 Kn :confused: Ma deca kupujte u Linksu - za sada su jako dobri. Nesmem ih pocoprat, ali vrlo su susretljivi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Meni bi naplatili 500 kn...Gamad... Bemti, još bi mi platili 500 kn da me se riješe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Treba kaj skurit??
|
A valjda su mu naplatili to što su morali izvadit MBO van i stavit novu unutra. Za ne povjerovat! A lijepo sam mu rekao da ne kupuje u dotičnoj trgovini. ![]() Meni je problem to da koju god frekvu sabirnice stavim preko 160 Mhz on se boota kao da sam stavio 160 Mhz. Probao sam s da nije do napona, nije. Ne znam da li me gnjavi ploča il proc nejde više. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Treba kaj skurit??
|
Najnoviji BIOS je stavljen i ne radi. A da nije možda napajanje? 300W koje je došlo s Logic kučištem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
od LemilicE
|
Napajanje ti je jako slabo, ali to nije razlog da ti ne dopušta preko 160FSB. Da je do napajanja onda bi ti naponi bili nestabilni, a tebi nije do toga nego kao da imaš bug u biosu, pa ti sam vrati na 160FSB
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Treba kaj skurit??
|
Tak je bilo i sa starim biosom pa sam zato i stavio novi, al je opet isto. I daj mi reci jel možda postoji naki program ili bilo šta da povečam napon na grafulji a da ne trebam radit vmod? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
od LemilicE
|
Blago rečeno, NE ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja bi im odnio nazad to, uzeo 500 kuna i još ih tužio... Pa jebote koliko je to njihov radni sat?! Ili je taj komp rastavljao "stručnjak" čije se radni sat mjeri u stotinama kunića, ili neki debil kojemu je trebalo za zamjenu MBO 3 sata.Pa programerima je oko 400... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Treba kaj skurit??
|
Ma nisu normalni. Kolko je vjerojatnost da ću skurit grafulju s vmodom? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
Zato sam bome jednu 9800SE skurio bez beda volt modom ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
od LemilicE
|
Uspio sam ti iskopat link: http://forum.pcekspert.com/showthrea...hlight=voltmod Ponovo sam pročitao thread. Koja sam ja bio budala, a što je još gore, sada sam još veča.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
Jesi ![]() Zato te dragi Bog i mi volimo jer ne znam niti jednog drugog lika da je u 2 dana promjenio 4 grafulje po cijenu jedne... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |