|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Komp se smrzava i resetira na čudan način, help!
Bok ljudi, opet ja, imam opet problem, početkom ovog tjedna mi se komp počeo gasiti sam od sebe tj. prvo čujem zvuk da se ugasio, ostane mi ekran još kojih pet sekundi ok, pa mi se komp smrzne i onda se resetira. dakle prvo čujem zvuk gašenja iako se nije ugasio, pa se smrzne i onda resetira ponovno uz zvuk naravno, evo danas sam morao ponovno stavljati windowse jer mi ih nije htio dići nakon jednog takvog gašenja a ponekad čujem samo zvuk gašenja kompjutera al ostane sve normalno konfiguracija je u potpisu, imate ideje u čemu bi mogao biti problem? ![]()
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Definiraj "zvuk da se ugasio"? Mislis na windows shutdown zvuk ili ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
napajanje je neko od kučišta, 400 watta, nisam imao problema s njim dosad
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
jesi provjerio da ti se procesor ne pregrijava? jel radi ventilator na njemu? provjeri prasinu u zarezima coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
jedino mi vent na grafičkoj već jedno duže vrijeme sere, dosta bruji i mislim da se sporije okreće, zato i kupujem novoga, al da se grafička pregrijava zar nebi vidio artifakte na ekranu? ja ih ne vidim jel moguće da se hard pregrijava? inaće sumnjam da nešto nije u redu s hardom ili napajanjem
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
dal si probal testirati memoriju..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
![]() |
#8 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Paranoid baci oko tu http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=58941 a za temp harda i toga mozes instalirat everest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|