|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Izbacivanje poruke u vezi napajanja
Dobar da! Evo tražio sam odgovor na svoje pitanje po ostalim topicima ali bezuspješno, pa ako slučajno netko nađe neka samo da link. U čemu je problem, tokom igranja ili recimo samo surfanja internetom zna mi se desiti da mi se izbaci ova poruka http://img517.imageshack.us/my.php?i...9934465lo2.jpg koja je jako iritantna, jel kolko vidim da piše da je kao sve svedeno na minimum kako bi računalo moglo normalno nastaviti sa radom, ali problem je taj što se to zna izbaciti više puta za redom što je naravno iritantno, sad kako bi ja to upozorenje mogao maknuti, zanći da mi se više ne pojavljuje ikada više, jel neam nikakvih hardverskih problema niti softwareskih, sve mi normalno radi, samo što mi se to upozorenje izbacuje bez razloga. Konfa je slijedeća ako to pomogne: Pentium IV 1.8 Ghz nVidia Gforce 7600GS 256MB 1024MB DDr Seagate 250Gb eto, pa ako nađe netko koju minutu vremena da se izjasni slobodno. Hvala unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A nisi napisao ono najvažnije, a to je napajanje. Dakle, koje napajanje imaš i koliko ono ima +12 V railova? Na koji način je grafa spojena na napajanje? Jesu li svi kontakti dobri?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|