|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
ASUS AX1650PRO (AGP)
GDje da nađem driver ili koji da stavim za ovu graficku, instalirao driver sto je dosao uz nju , mis mrzne, (kursor) kasni sa reakcijom ponekad, na Asus stranici ima samo driver za Vista a kod mene je XP, vratio staru graficku ATI 9250 sve ok... Ploca je ASUS P5P800S, ram 2GB DDR 400 Molio bi pomoc , uzeo sam je zbog Medal oh Honor da odigram, pozdrav i hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ima jedan nacin , ali jako je tesko : 1. otvoris google 2. napises Ati driver 3. odmah prvi rezultat je Ati-amd support , izaberes svoju karticu i operativni sustav 4. sa te stranice skines zadnji samo driver ili driver sa ccc ( ovaj prvi je oko 15mb , a drugi oko 35-40) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
Hvala, da bilo mi je tesko, vec sam to uradio ali nista..ista stvar sorry na sarkazmu, vec mi zicvi popustaju, to sam uradio prije sto sam napisao prvi post, idemo redom,prvo sam install driver sto je dosao uz grafu, mis mi mrzne to sam rekao, odem na ati stranicu , skinem oba drivera, prvi pustim(veci) i oduzi mi se instalacija, na ccc stoji 10 minuta i nista, ja prekinem i prilikom dizanja crn ekran sa okomitim linijama, u propertis grafe mi stoji driver od 21.08.2007, nesto je kao install ali to ne valja, slika u valovima(kad rolam misem ide slika po sliku), vratim na staru sve Ok ali ne moze igrica Zadnje izmijenjeno od: Doda36. 04.10.2007. u 17:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Napravio, hvala |
![]() |
![]() |
|