|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
x700 pro 256 problem
imam ovu plocu i x700 grafu koja je ispravna, probana u mojoj kanti stvar je sljedeca, grafa ne radi u ovoj ploci, x700 su kompatibilne, pa me zanima da li je mozda do napajanja, ali nebi trebalo bit..jer se ni vent ne okrene probao sam na toj ploci svoju x1950 i funka normalno..ima slike.. any ideas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kod ploča sa integiranom grafom, obično se integrirka sama isključi kada ubodeš agp grafu. Postoji mogućnost da se to nije dogodilo tj. da je ploča ostala raditi s integrirkom. Pogledaj malo u BIOS gdje imaš opcije vezane uz integrirku.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
X700 pro problem
Ljudi bok, imam problem sa navedenom graf.karticom... Ovako: Kartica mi radi sve dok ne instaliram drivere, cim stavim drivere windowsi mi dodu do "welcom screena" i tu mi se pojavi "plavi ekran smrti" na pola sekunde i sve mi se resetira(cak se i ugase hardovi na par sekundi).Konfa je slijedeca: Gigabyte ploca(GA-8ipe1000g- Rev 4.0), pentium 4 2,4Ghz, 1gb rama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Ati radeon sapphire x700 pro(AGP) normalno hlađenje(aktivno, sapphirov ventilator), napajanje je 500w,(testirano) radi i jača kartica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
Meni se čini da je bas hardware-ski problem. I zar nije ovo XG warcat? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
AGP kažeš..hm.. može par pitanja.. 1. da li na tom 500W psu radi i nešto jača VGA,napisao si,vidim..da..al koja,šta? i kako je ta radila..jer rad znači bootanje XP il rad znači igranje i sve ostalo..3d mark možda.. 2. pretpostavljam da se x700pro ne spaja sa 6pinskim na psu,zar ne? 3. Da li možeš ući u safe mode XP-a? da ti to zboota...pa da tamo vidimo do čega je..lako moguće da je i do drivera..makar mi smrdi na karticu... 4. Da li je ikad ikome radila normalno..tebi ili od koga si već nabavio,kad se počela blesirat? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Bila je 9800 pro i x 1050, radila je normalno i u win i u igricama... x700 se spaja sa 4 pinskim? odnosno kablom koji napaja disketu... Kartica je radila normalno kod mog buraza i poslje sam je probao na jos slabijem kompu od mog( celeron 2.0ghz, 512 ram, 400w napajanje...) Mogu otici na last good known config... kazem cim ne ucita drivere za nju uspije uci u windowse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
skidaj Driver Cleaner pro..uđi u last known ili safe mode,sve ATi-jevo deinstaliraj i obriši DC proom... Ugasi komp,čak ga ne restartavaj,nego fino shut down..uleti u XP potom, stavi te XG Xtreme Warcatse 8.6 sa CCC..i to je to..i zadnji directx9 reinstaliraj.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Hvala na pomoci, budem probao cim dodem s posla, pa ako zapne cujemo se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
E sad jedino nemogu naci, driver cleaner pro, uspio sam na torrentu naci ali driver cleaner net i dc platinum. jel ima kakve razlike? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Driver Cleaner 1.5 download link vjerovao ili ne, upisao sam u google: driver cleaner download i odmah mi je prvi link bio ovaj koji sam dao gore... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
|
super, tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
Probao sam sve od navedenog, ali nazalost događa se ista stvar... Ljudi pomagajte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
|
Sve isprobano... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |