|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
(riješeno) Artefakti s novom pločom? Ili grafa otišla u lovišta?
Pozdrav. Problem je sljedeći: jučer piknul novu ploču, i danas ujuto mi grafa bacila artefakata pun k. I sad sam grafu preštekal na drugi PCi-e slot, gdje je propusnost samo 8x, i sad mi je duplo manje artefakata. Donekle vidim pisat i čitati tekst. Ploča je u sigu, a grafa je radeonka x1600pro, kupljena rabljena u pon. Ploči je spojen onaj dodatni konektor za struju, čipset se hladi vodom, i grafa isto, tak da nedostatak struje/pregrijavanje nije sigurno. Sve sam isprobal, i sve mi se više čini da je do ploče. Molio bi štohitniji odgovor, jer mi je PC potreban ovaj tjedan ko zrak za disanje. Hvala Edit: rijeseno. Zadnje izmijenjeno od: Juggernaut. 30.09.2007. u 16:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
prije bi reako da ej grafa a ne ploca... daj neki screenshot.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Registered User
|
Eh da, nisam OC-ao ![]() ![]() Edit: BIOS ne vidim nika, heroglifi, ništ se ne razaznaje, znači odma od početka počinje njesra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ultrabitchinfast
|
probaj promijeniti pastu na hladnjaku... ako to ne pomogne samo garancija ide.
![]() |
#7 |
Registered User
|
xD grafa je kupljena rabljena bez gare =) Budem još probal sniziti radnu frekvu, pa vidjeti da li se bude što promjenilo, ako ne bacam ju na hrpu gdje je 6600gtjka ![]() ![]() Edit: Izgleda da grafa bolje radi bez drivera nego s driverima O_o, a BIOS prikaz katastrofa, nečitljivo do bola. Niti nizi taktovi grafe ne pomazu ![]() OT: koju bi grafu preporučili da sad uzmem? novu neku naravno, za maax 600kn ( više se ne siplati davati ) jer čekam nv92 seriju pa bi kupnjom skupe grafe danas samo prosipao novac. Zadnje izmijenjeno od: Juggernaut. 26.09.2007. u 10:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Wtf? ko tu koga, sad nema artefaktih, odnosno bilo je pri podizanju malo, i prestalo je, sve mi se više čini da je ploča u qujcu, damn bio wc mulj. ![]() ![]() ![]() ![]() Za sad radi, budem vidio kako će se ponašati dalje, eh da, izbrisao sam drivere, i raštekao pc, sad sam spojio natrag sve i proradilo bez drivera. ( i bez artefakata naravno ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ultrabitchinfast
|
hebiga onda, probaj iskoristiti garanciju onda. Dobro da si skuzio di je krivac.
![]() |
#10 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
e...hehe....
Citiraj:
Ovo sto se se tebi desilo..meni se prije 2 dana desilo....stavljao sam novi driver od grafe i ati tool...nakon toga BUMP....isti ekran kao i kod tebe....e sad...restartao sam ga i tog vise nije bilo..s tim da mi ATI tool nije radio kak spada...tako da ono...eto Nadam se da sam pomogao!!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#13 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Da...pusiona je to... He he..ja sam u jednom( od podneva do 6) danu 4 windowsa slozio(sa svim driverima).....skoro zavrsio na intenzivnoj..al ok ...Nego..daj mi reci dali si ustanovio pravi problem toga kaj ti se desilo..(ipak i meni se to desilo pa da znam...), dali ej samo driver kriv ili ima nesto u srzi toga??? POZZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
Ne ![]() ![]() ![]() Vjerovatno je do napajanja, sad ne znam kaj da prvo napravim, investiram u napajanje il u memoriju. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|