|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() Ok, frend mi ima dosta sličnu konfu mojoj, ima Baricu od 120 Gb podjeljenu na 3 particije, pod Win 2000. C: je sistemska, ima 20 Gb i u redu je. Ostale dvije su od 50 Gb, na kojih je jedna dopola puna podacima, dok je druga gotovo prazna. E, sad, tako je bilo do danas. Danas vidi da mu je na ove dvije 50 Gb particije ostalo po 12 Mb (da, megabajta) prostora. Pokušao je sa Disk Cleanupom, Scandiskom, ne pomaže niš. Kaže mu da je neki drugi program trenutno zauzet sa file-ovima. Također ne može formatirati particije iz Windowsa. Brijem da je pokupio neki virus. Any ideas?:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Sve ok, imao je Nortona i njegov f***ing AutoProtect uključen. Kodirao je film, a smeće od Nortona nije dalo da se privremeni file-ovi brišu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Guest
|
"bangs head against the wall" (fali mi taj smajlić) Hvala na pokušaju pomoći, ali kao što vidiš, problem je riješen, pouka je izvučena (ako nema problema, Norton će ga napraviti). Ali vjerojatno ni to ne bi pomoglo jer mi je frend pokušao formatirati reinstalacijom sustava i instalacijski sustav je vidio samo 12 mb na svakom od diskova (osim sistemskog). Sad, direktno sa floppya, možda bi i radilo. We'll never know. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
LOL:clap: Daj pare, idem odmah kupit novog i boljeg ![]() |
![]() |
![]() |
|
|