|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() Dakle nabavio sam besplatno prastaru doticnu grafu....koja je pajdi uredno radila...... Izvadio sam iz AGP-a jos vecu starudiju (TNT2) i ubo taj Kyro... Instaliro sa cd-a drivere... ne mogu pokrenit ni jednu igricu.. sve se kao texture lome itd.... kad sam u properties htio dat neki screen saver, sve je pocelo nekak stekat ko ludo... konfa je ona pod "moj komp"... Zatim se ja sjetim da su mozda driveri u k... i skinem ja sa neta neke drivere za WinXp, ali i dalje nista, igre ne rade... odem u my computer.... hardware wizzard...display adapters i pise za driver signer: Not digitally signed... koji vrag da napravim da to profunkcionira??? inace prije te grafe sam imao TNT2 koja se isto zamrzavala, zatim se pojavio blue screen i s njom nisam mogo pokrenit ni jedan filmic ni igricu.. jel moguce da su windowsi osli u k. pa ih moram reinstalirat, ili je na maticnoj mozda riknuo agp?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Meni ovi driveri http://www.techspot.com/news/5650-ne...o-drivers.html uredno rade. Vjerojatno su windozi u kujcu. Prije nego skršiš komplet windowse, deinstaliraj sve drivere, uzmi driver cleaner i reg cleaner, dobro počisti ostatke svih drivera, pogotovo od tnt grafe, nakon toga PRVO instaliraj drivere od matične i sve ostalo, a tek na kraju Kyro. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|