|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
przilica
prije par mjeseci kupio sam Pioneer DVD-RW DVR 112-D, nije radila ni par mjeseci i riknula potpuno bila je pod garancijom i dobio sam odmah novu, medjutim ta je radila par tjedana i pocela zafrkavat, nece przit cd-e, a dvd-e hoce, a neke cde nece ni citatiž imam dva win xp-a i na jednima i na drugima je isti problem svaka pomoc dobrodosla pozdrav b. ps. probao razlicite cd medije |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
odi po novu opet ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
prije nego sam uso u temu znao sam da ce pisat da je pioneer 112 ![]() evo imas tu jos malo o tome,moja takodjer nece citat cd/dvd,niti prziti(po novome) prije je bar przila tak da kad cu imat vremena idem do autronica na reklamaciju http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=77832 jednostavno odi opet reklamirat jer ocito jos jedan primjerak ne valjajuce prze |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Hmm, iako se radi o jednoj od najboljih pržilica danas (mislim na model), na forumu se javio dosta velik broj vlasnika iste koji su imali problema i morali ju zamijeniti. Zašto imam neki blagi osjećaj da su sve Made in China, da su Kinezi zayebali neke serije, i da su upravo te serije završile kod nas (pa neće ih valjda poslati na "razvijena" tržišta, jel). @bbox - iskoristi reklamaciju, pogledaj i zapiši si podatke s te prže koju imaš, i ako DVR-112 kojeg ti u trgovini ponude u zamjenu bude iz iste serije (a 90% da hoće), bolje uzmi neki drugi model. Ne znam točno kako očitati proizvedenu seriju, pa obrati pozornost na mjesto i vrijeme (mjesec) proizvodnje - ako su isti, ja bih uzeo drugi model (recimo LG H62N ako ti nije mrsko snimati CD-e na 16x, ili možda Samsung SH-S203B).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|