|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
AGP graficka
Koja je sad najjaca AGP graficka na trzistu u HR,nema veze jel Nvidia ili ATI... Dajte napisite koja je high-end a koja best buy zato jer mislim kupit neku graficku a neda mi se mjenjat pol kompa da imam pcie il kak se vec zove... nemojte pobrisat ili lockat jer sam novi ovdje pa nisam naso slican topic... hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Dobrodosao na forum. Nego ispuni opciju moj komp u profilu jer opet ovisi o ostatku konfe sta da ti preporuci ekipa.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
evo popunio sam profil sa konfom...uglavnom ovo su mi komponente kompa: P4 Prescott s478 3.0@3.5 ghz Abit IS7-E kingmax 1gb rama(2x512) dual chanel pc3200/200mhz ati radeon 9550 128mb mislim da je to dovoljno...ugl koju graficku bi mi preporucili (AGP) do nekih 1000kn...i procesor koji ima s478 najjaci koji bi to bio?znaci proc za socket 478 najjaci koji je i kolko para? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=1101375 evo grafe ![]() A proc nemas za kupit vise 478, a ako nadjes, skup je do bola. Ako vec ne mijenjas platformu, uzmi ovu grafu i miran si. Neznam za sta ti sluzi komp, ali gledajuci ukupne cijene, dobar komp se stigne slozit za relativno malo para. Govorim o dualcore procesorima. Edit: Koje napajanje imas?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
sutra cu pogledat napajanje neznam napamet pa cu napisat tu... a procesor mi je u idleu temp oko 60°..jel bi se to poboljsalo nekim drugim hlađenjem,mislio sam na recimo neki zalman Al-Cu ima po 200-tinjak kuna... i za kolko bi se smanjila temp da stavim neki zalmanovo hladenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Npr. meni u full load-u temperatura dođe do 62 a isto je overclockan
![]() |
![]() |
#7 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
najjaca agp grafa na stocku je: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.803.341 ali ima glupav hladnjak (citaj glasan), a i ne oc-a se bajno, dok je slijedeca ova moja iz mog kompa i tog nema za kupit vise nazalost.
![]() |
#8 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
BTW tebi je temperatura daleko previsoka za jednog venicea, meni pod box-om na sefaultu cca 33c full load... @attacker Inace zalmana ti se (7xxx)ne isplati kupovat jer njegovo vrijeme je proslo. On nemoze kvalitetno ohadit tog prescotta a ni nove proceve. Moja preporuka je Thermaltake Big Typhoon ili tt sonic tower (ili neki drugi noviji cooler s heatpipeovima). Malo su skuplji, daleko bolji i moderniji su i poslije si ih mozes ostavit za novu konfu jer pasu na sve.... (prvo provjeri jel ti stanu u kuciste..)
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
dobro neznam sad jel idle kad se surfa po netu usput...ugl samo sam surfao po netu i pogledao temp proca bila je 59-60 C... a gledao sam za tt sonic tower pise da nema za socket 478?tj pisu svi socketi samo nema 478... a napajanje mi je "micase WR300" valjda neko noname... edit ![]() edit2>evo opet sam vrtio prime95 i na pola testa poceo komp pistat ko lud ja bryo ugasim i pogledam u biosu temp proca a ono lijepo 75 stupnjeva ,bryo sam ga vratio na default postavke..necu se za***avat... Zadnje izmijenjeno od: attacker. 14.09.2007. u 14:58. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|