|
![]() |
#1 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
(riješeno) Računalo se ne želi upaliti - mnogo bipova
upalim kučište, i nakon par sekundi počnu bipovi, njih 5-10, kratki, stanu, pa opet, par bipova. stavio sam drugu grafičku, ista stvar. monitor se uopće na upali matična msi 533 neki intel proc ram 512 mb ddr (zamijenio slotove ništa) kasnije ću probati drugu memoriju, stavit ahrd u svoj komp i tako... any ideas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ako nije paljen dulje vrijeme (bio ištekan iz struje) prva stvar je provjerit cmos bateriju. Meni se komp kojeg nisam neko vrijeme upalio full čudno ponašao radi toga (među ostalim i suluda kombinacija bipova).
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
moguće je da se radi o matičnoj, svaka matična pušta bipove i ovisno o modelu (proizvođaču) broj i vrsta bipova nešto signaliziraju tipa jedan signalizira problem sa ramom, dva sa procom....probaj proguglat tako nešto, neki dan sam ja radio nešto sa matičnom pa sam za svoju našao objašnjenja na taj način. lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#5 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
izvadio van rame, stavio u drugi slot, pa opet u prvi, očistio ventove jer je sve jako zaprašeno, kablove re-spojio i memu u drugi slot i opet radi. tko zna što mu je bilo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|