|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Novi BIOS za AN7 (v1.4)
1. Please use flash utility AWDFLASH v8.24F to update AN7 BIOS. 2. Change default RTC year to 2004. 3. Update SiliconImage 3112 controller ROM to version 4.2.43. 4. Add CPU fan fail warning option. 5. Add AGP frequency on the fly option. 6. Save CPU default ratio to uGugu. 7. Add SATA ROM control option. 8. Fixed mouse power on fails to function when using certain mouse. 9. Enhance compatibility with harddisk WD400AB. 10. Synchronize FanEQ temperature settings with OC Guru. 11. Reduce the time it takes to resume from STR state when using Windows 98 and Windows ME. 12. Add "Full screen logo show" option. BIOS compile date: 01/06/2004 ---------- nisam ga jos stavio, pricekat cu par dana da vidim komentare ljudi... (citaj: tora, ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
Gade ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
stavio, radi, ali... optimal features je sada 7-3-3-2.5; ja sam to vratio na 5-2-2-2.5 i sad je memory frequency: ddr333, a iznad pise memory designed for ddr400 ili tak nest slicno. dual channel radi. e sad jebiga, to mi se ne svidja, a u BIOS-u nigdje nisam nasao kako namjestiti frekvenciju memorije! help i da, moze jos par savjeta oko memory timinga (konfa u je u sigu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
Čuj kako imaš Kinga 400 neznam kako stoje stavri kod tebe ali on i nije neki clocker koliko sam čuo po netu. I na 400 mora raditi na labavim postavkama. I kak misliš nigdje nisi našao gdje namjestiti frekvu memorije? Pa tamo gdje je bila i prije... Na prvom meniu, CPU FSB/DRAM ratio, stoji ti na AUTO vjerojatno. Tamo imaš izbor kad omjera CPU i memorije. Znači 1/4, 2/4, 3/4, itd da ti sad ne objašnjavam probaj. Naravno pošto se radi o AMD najbolji rezultai se postižu ako postaviš sinhrono proc i memoriju. Npr. natjeraš proc na FSB 200, memoriju ako ide staviš na 200 (dual 400). Ta memorija ak imaš sreče bu proradila na 2,5 5 5 10 recimo, ali isprobaj, daj joj voltaže pa vidi. Bilo bi super kad bije uspio natjerati na sihrono tak kak sam napisao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|