|
![]() |
#1 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
D-Link 584T, kako da ga osposobim za rad??
pozdrav svima, uzeo sam ovu stvarcicu prije 10-ak dana i tek sada nasao volje da je spojim, ALI, nikako da mi to i uspije, znaci, fino ja upisem onu ip adresu 192.168.1.1, nakon toga user name i pass (admin i 4*0), i sada se fino otvori onaj wizard, i tu sam sve pokusavao, ne znam di grijesim, al nikako da stvar proradi, sta je najgore vec sam spajao slican model sujedu i iz 1. pokusaja sve je sljakalo molio bi nekoga da pomogne, najbolje da mi fino cili postupak objeasnite redom, pa da vidim disam falio, i sta sam zaboravio hvala ![]()
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
A da malo potražiš, sve šta ti treba na forumu već piše. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=74396 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
teta Mraz
|
damn!! ![]()
![]() |
#4 |
teta Mraz
|
sticky je pomogao, upisao sam krivu ip ardesu u preferred DNS server ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nema frke, bitno da nova igračka radi kako treba, a ovo za Ćora kako ga volim zvati eh . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
teta Mraz
|
opet problem, naime, kad Router iskljucim iz struje, i ponovo ga ukljuim nema sanse da se spoji, te moram ponovo proc cilu instalaciju, a ironija je u tome sto ne treba nista ponovo instalirati vec samo proci ono sve (znaci 192..pa user name i pass-admin i 0000), a dalje su sve postavke zapamcene, sta da radim, jer ova je stvar sve blize susretu sa macom o`šes kila...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|