|
![]() |
#1 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
(riješeno) Ne mogu bootati... Intel :(
Ovako komp od cure od brata... prvi put ga vidjeh danas tak da ne znam koja je konfa.. znam samo da je intel jer pise intel na naljepnici ![]() Stvar je ovakva - upalim komp, vrte se ventilatori i to je to. Nema slike na monitoru koji ostaje u stand by-u .. Prvo sam mislio mozda je graficka onda sam ju istekao da bi efekt bio IDENTICAN.. dakle maticna niti ne beepa error da nema graficke.. isti efekt je kad vadim RAM van.. maticna ne kuzi da nema memorije. Isto tako, POST beep ne postoji. Moja pretpostavka - maticna je prestala disat.. eventualno proc. Sad, isao bih dalje ali neam nikakav intel doma, nisi bliskog frenda sklonom otvaranju kompa koji ujedno posjeduje i stariji intel. E da, komp nije novijeg datuma.. ima godinu-dvije valjda. Pa ako netko ima neku ideju prije nego odem traziti servis sa besplatnom dijagnozom bio bih zahvalan. E da, dal uopce postoji servis koji ne naplacuje dijagnozu? Nisam nikad furo komp na servis pa ne znam.. ![]()
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
1. Pogledaj kod nekog dal monitor uopšte radi. 2. Pogledaj dal je uštekan naponski kabal za napajanje procesora. 3. Prekontroliraj sve kablove iz napajanja kako su uštekani. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Weird shit.. evo iso sam provjerit kablove napajanja jer sam prije pretpostavljo da je moj brat sve dobro napravio.. da bi ustanovi da je sve ok.. istekao sam glavni 20pinski kabel samo da provjerim proc dal je na mjestu, ustekao ga natragi sad SVE RADI ![]() 4pinski kabel dodatnog napajanja za proc je u zraku jer ploca nema pinove.. koja je inace Matsonic 9417 .. ili tak nesto.. graficka takoder nema dodatno napajanje.. pa cini se da je mozda glavni kabel bio slabo ustekan ili nesto .. ne znam ni sam.. izgledo mi je sasvim uredno.. enivej..problem solved ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|