|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
D-LINK 584T - HELP PLEASE!
hola, imam zicni dsl modem d-link 584t na kojem su dva izlaza za dsl, a 2 za maxtv. buduci da iz t-coma ne zele reci, zna li netko od vas kako mogu prebaciti ostala dva izlaza na dsl? osim toga, buduci da su dva kompa vec spojena i rade savrseno, a ja zelim spojiti treci, mogu li to izvesti bez prckanja po ostala dva? unaprijed hvala ps. trebam postupak nakon ulaska u stranicu od routera Zadnje izmijenjeno od: Darth Vader. 08.09.2007. u 10:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
mozda da se ubaci to u bibliju? mislim da je vec bilo ovakvo identično pitanje
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Da, bilo je. Predloženo rješenje je jedno od mogućih i najbrže. Drugo je std. natezanje tj. mjenjanje firmware - a originalnim D-Linka . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Nikky brate, spasio si me, svaka ti dala. Već sam mislio da ću morati kupovati novi router, Jah bless! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|