|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() Bok dragi forumasi..... Evo novi sam na ovom forumu, prije sam ga intenzivno citao, ali sam se tek sada odlucio prijaviti...... E ovako, trebam vasu pomoc.. Naime imam stari monitor HANSOL 730E, mislim monitor je staro smetje polako ali meni je za moje potrebe bio solidan. Radio je dosta dobro na svim refreshovima koje sam mu zadavao itd... Da ne tupim, u zadnje vrijeme mi se dogodio problem... slika mi se pocela suzavati, malo po malo onako postepeno ito sama od sebe, da bi se eto bas jucer jako suzila... Mislim taj komp je stara kanta, mozda je cak problem i u staroj RIVI TNT2 sto je u AGP-u...... No mene zanima sto mi je ciniti da otklonim taj problem i jel se neko susreo s tim??? Unapred hvala!!!! evo tu mozete naci sliku problema: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
zaboravio sam napisat da mi se komp srusi cim hocu pustiti neki film u windows media playeru ili pokrenuti neku igru.... sve mi se smrzne, pojavi se blue screen i restarta se sam od sebe....... joj koje je to govno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
malo sam procesljao net i vidio sam po raznim forumima ljude sa istim problemom sa doticnim monitorom.... navodno u njemu rikne neki kondenzator itd...... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|