|
![]() |
#1 |
Arroyo settler
Datum registracije: Aug 2006
|
Savijet oko adi monitora ili samsunga crt
Možete li reći koji od ova dva monitora je bolji Adi Microscan G910 ili Samsung SyncMaster 957MB?Volim dosta igrati igrice,surfati i tu itamo Photoshop CS3.Imam priliku kupiti ovaj Samsung.Hvala
![]() |
#2 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Razlika ADI i Samsunga je nekih 5-6 ili vise godina. Toliko je Adi stariji. Ne spominjes dal ih biras kao moguce koristene ili samo ADI kao neki predlozak naspram Samsunga, koji bi se jos uvjek mogao/trebao naci u pokojem ducanu. Ajme meni ADI, pa to je jos cirkuliralo za vrijeme pokojnog Polarisa. Prema tome, osim ako nije izvucen iz kutije i nikad koristen (moguce bolja geometrija) besmisleno je uopce razmatrati ADI-a. Jedino mi se ne svidjaju previse napucane specifikacije ovog Samsunga. Podsjeca me na iiyamu, jako dobra slika, ali rado vidjen gost servisa. No moguce da sam bacio oko na krivi link, jer za 19"-cu te klase, previse je previse. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
ako kupuješ polovan monitor najbitnije je u kakvom su stanju. crt monitori kroz vrijeme korištenja navuku svakakve anomalije, od loše geometrije, fokusiranja, oštrine slike pa sve do lošeg prikaza boja.. prvo isprobat sve to onda gledat koji je model nazivno bolji |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Arroyo settler
Datum registracije: Aug 2006
|
Ok budem pazio.Hvala na savjetima.
|
|
Oglas
|