|
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Jako si opsežne podatke dao nema što... Ono mogao si barem opciju Moj Komp popunit da znamo koji komp je u pitanju, što je u njemu i tako to... Inače nisi napisao jesi mjenjao kakav hardware prije toga (mjenjao fanove, coolere, grafičke) jesi čuo kakve zvukove nakon kojih je prestao raditi (pištanje, trganje, zujanje) ili su se čuli duže vrijeme i sad se ne čuju kad upališ, jel se okreću ventilatori u napajanju, na CPU cooleru, matičnoj... ITD... To je koda dođeš u ordinaciju i veliš doktore mene boli!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
maticna : http://global.msi.com.tw/index.php?f...2_no=&cat3_no= proc: intel(r) celeron d,radi na 1,9 cooler: difoltni od procesora skino sam sav hardware,jer ako si cito moj prijasji post,mogo si vidjet da mi je mb speaker tulio.to sam rjesio,sad mi se nece bios loadat. naci gore je samo hd,cpu,ram(2x256).. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Za početak resetiraj BIOS na tvorničke postavke, provjeri sve kontakte i kablove, spoji izvan kućišta, ako treba. Vidi je li neka komponenta smrdi na paljevinu, pogledaj svaki kondenzator na ploči, možda se neki napuhao,...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A onda je nešto riknulo, kreni od napajanja (stavi nove baterije ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Beskorisna bitanga...
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NEznam ali meni se svejedno čini da on nekaj nije dobro ukopčao, ili napajanje ili neku komponentu, posebno ako je (kako je dole niže rekao da je) tulila ploča... Možda je "iščašio" grafu iz slota ili ram, i meni se desilo jednom da mi se izvukla grafulja dok sam cimao case okolo jer nije bila do kraja zakopčana...
![]() |
#9 |
Beskorisna bitanga...
|
A čuj ako ti nije grafa onda je očito nešto defekt.. Probaj još Clear CMOS ako nisi ali ako niti onda neće ne gine ti druga ploča... Nisi rekao koji signal ti je javljala ploča, mislim ako si rješio tuljenje tako da si otkopčao zvučnik to možda nije bilo najbolje rješenje jer tuljenjem ti se javljaju greške...
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
speaker je na mjestu ![]() proc je bio krivo okrenut ![]() probo sam i sa clear cmos..ali hebiga.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#13 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
U kakvom je stanju sad sve to? Pretpostavljam da ne radi jer ako si proc okrenuo naopako morao si polomiti par pinova na njemu. ![]()
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Zato je Intel preso na bezpinske procesore. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|