|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
bijeli dim iz kucista
Dobar dan. Ovih dana sam osjetio neugodan miris paljevine iz kompa, iako nije bilo dima. Komp bi se palio tek iz 5,6 pokusaja. Jucer navecer se normalno upalio, ali je nakon desetak minuta surfanja poceo izlaziti dosta gusti bijeli dim, nakon cega sam ga, naravno, iskljucio iz struje. Brzo sam otvorio kuciste i vidio da dim ne ide iz napajanja (fortron 350w pnf), nego negdje od ispod, s maticne ili diskova. Danas sam otvorio kuciste i vidio izgorenu (rastopljenu) zicicu koja id iz maticne u onaj zvucnik mali s prednje strane kucista. Nju sam iskljucio iz maticne i upalio komp, i sve je u redu, ali jos se nekako miris osjeca. Ima li tko ideju u cemu bi mogao biti problem? Inace, barton mobilac na 2.0 ghz, 1 gb rama abit nf7-s asus 6800le otkljucana fortron 350w pnf win xp sp2 Sve je u redu hladjeno, temperature ne prelaze 53, grafa ne preko 60. Hvala na odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Heh ako je gorilo onda ćeš još neki vrijeme osjećati smrad iz Casea nema razloga za brigu... ![]() Inače ako ti je Barton na 53 je ok ali ako ti je nfoce2 na 3 onda baš i nije, možda ti treba zamjena za zujalicu jer je ova stala... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ma abitica ne prelazi preko 40. Ima plavog zalmana i jos amaterski namontiran mali vent da puse po njemu, tako da su temperature kucista ok. samo me strah, ono, nisam navikao da bijeli dim izlazi iz kucista. Al barem je jedna stvar u svemu ovome ok. Nocas sam sanjao da kupujem nove komponente... 2900xt, neki wide monitor, amd 4000+ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
treba paziti jer od obićne žice može otići cijeli quad ![]() |
![]() |
![]() |
|
|