|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
usb i gašenje pc-a
Pozdrav! Uz pc koristim i midi kontroler sa klavijaturom i integriranom zvučnom karticom. Taj midi kontroler spajam sa pc-om preko usb. Dešava mi se da kada završim sa glazbom, stisnem power off na kontroleru i kad ono plavuša na ekranu (blue screen of death)! Čini mi se da problem ima veze sa usb napajanjem. Ima li tko kakav prijedlog riješavanja problema? btw. koristim AMD 3200 venice 939,mb asus a8v. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koje napajanje imaš? Priključuješ li midi na front ili back usb-e?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Vjerojatno ti driveri za taj uređaj "štrikaju" moj prijedlog ti je da probaš druge (novije) ako uopće ima drivere naravno ili da odjaviš taj device sa sustava prije gašenja...
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
350W napajanje, neznam koja firma. Priključujem na back usb! Do nedavno nisam imao navedenih problema sa istom konfiguracijom. Imam neki usrani stari usb modem na front usb-u pa mi je palo na pamet da možda on radi probleme. Probat ću spojit kontroler na neki drugi usb port (dao si mi ideju - thx!) driveri su ok jer su do sada radili sasvim normalno a probao sam i sa urednim odjavljivanjem usb device-a i opet "bad pool header" pa restartanje kompa! Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 25.08.2007. u 01:12. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|